Nem tudom megértetni magammal, hogy rajta kívül is annyi rendes srác van még a világon?!
Figyelt kérdés
Szerintem megszokott történet: nekem ő tetszik, de ez nem kölcsönös, nem is találkozunk már, viszont nem tudom kiverni a fejemből és félek, hogy sose fogom megtalálni a társamat.2024. febr. 13. 19:16
1/3 anonim válasza:
0. lépés: Szeresd magad. Ebből indul ki minden. Legalább te szeresd magad, ha már senki más nem szeret. Légy pozitív, majd bevonzod az embereket az életbe! Vagy csak add saját magad.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát azért az nem teljesen igaz, hogy senki sem szeret.
2024. febr. 13. 21:47
3/3 Á.Zoli válasza:
Valóban lerágott csont, de találkozol valakivel, aki feledteti és minden rendben lesz. Persze ehhez nem lesz jó akárki...
Ettől függetlenül mindig kedves lesz a szívednek, de ha már mással boldog vagy, nem fogja kiváltani a sóvárgás érzését...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!