Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mégis mit tegyek? A kisebbik...

Mégis mit tegyek? A kisebbik lányom ma elköltözött itthonról a barátjához, de hazahozni nem tudom!

Figyelt kérdés
2024. febr. 13. 11:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%
Az előző 20 évben kellett volna, mostmár mindegy. Majd visszajön, amikor lapátra kerül, reménykedj, hogy nem bruttósítva.
2024. febr. 13. 12:04
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

Semmit, az ő döntése.

Maradj vele jó viszonyban, ha szeretnéd, hogy jó sorsa legyen.

2024. febr. 13. 12:48
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Ugye csak trollkodsz, kérdező? Huszonévesnek joga van elköltözni, nem tudod hazavinni. Felnőtt ember.
2024. febr. 13. 12:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván elege lett belőle, hogy gyerekként kezeled és nem hagyod békén. Miért ne zárhatná magára az ajtót?
2024. febr. 13. 13:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"mások segítségét meg nem várhatja, ha bármi történik!"

Ó, mintha a saját anyámat hallanám... ő is így gondolkodott, mint te, meg volt róla győződve, hogy nekem rajta és a családon kívül nincs semmiféle emberi kapcsolatom, se párom, se barátaim (pedig mindkettő volt) és "csak rájuk számíthatok". Amikor elköltöztem, évekig ezt hajtogatta, még akkor is, amikor már 5 éve éltünk együtt a párommal. Elege lett a gyerekszerepből, elköltözött, ennyi. Ha erőszakoskodsz, még a kapcsolatot is megszakítja veled.

2024. febr. 13. 14:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem ő a gyermeki gondolkodású, hanem te. Nem csoda, hogy elköltözött, ha huszonévesen gyerekként akarod kezelni. Ha meg már akkor se voltatok jó viszonyban, amikor otthon lakott (lásd bezárkózott a szobájába), nem tudom, min csodálkozol.
2024. febr. 13. 14:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Bátor gyerek, meglépte, amit egy felnőtt ember meglép az önállósodás útján. Ha beveri a fejét, akkor is az ő felelőssége, mert már felnőtt. Én is azt tanácsolom, mint a többi hozzászóló: hagyd békén, békülj meg vele, fogadd el a döntését, és azt is, hogy már nem szólhatsz bele az életébe.
2024. febr. 13. 15:15
 18/18 anonim válasza:
100%

Atya ég, hát akkor ő nem gyerek, hanem felnőtt nő.

Édesanyám ugyan ezt játszotta, amikor elköltöztem, annyival megspékelve, hogy hálátlan vagyok. (előtte hetekig hajtotta, hogy nem vagyok elég felnőtt, aztán aznap meg egy, veszekedés alkalmával mondta, hogy nem akar a házában látni -én meg eljöttem)

5 évig voltam tartós kapcsolatban, aztán szakítottam a párommal. Nem szaladtak haza anyu szoknyája alá, csak elköltöztem, aztán most itt a férjem, a kisbabánk, és anyám is felfogta, hogy nem azért szült a világra, hogy az ő felügyelete mellett bolondozzak.

2024. febr. 20. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!