Mégis mit tegyek? A kisebbik lányom ma elköltözött itthonról a barátjához, de hazahozni nem tudom!
Ha felnottkoru, akkor nem.
De ha tenyleg haza kell hoznod, akkor felhivod, hogy ha nem josz haza, az ajto elott talalod a cuccaidat es rajtad all, hogy hol alszol
Huszonéves, ezért nem tudom, hogy mit csináljak!
Azért ment el, mert még gyermeki gondolkodású! Még mindig le van ragadva kamasz szinten, aki miután végzett a dolgával, azután bezárkózik a szobájába és kulcsra zárja az ajtót, ha meg beszélnék vele bármiről, azt sem tudja miről van szó és már húzza a száját. Több mint fél éve dolgozik, csak a közös költséget kérem el tőle, a többi az övé és a zömét vagy az elkölti fölösleges holmikra ahelyett, hogy legalább minimálisan gondolna a jövőre! Mert egyedül sokkal nehezebb, mások segítségét meg nem várhatja, ha bármi történik!
Nem kell hazahozni. Legalább szembesül egy kicsit a való világgal.
Vagy hazamegy.
Vagy önállósodik.
Huszonévesen elköltözött van munkája stb. Nem értem a problémát meddig kellett volna otthon laknia? Az hogy szerinted gyerekes az egy dolog viszont az nem igaz hogy egyedül van hiszen ott a párja
Szerintem több is van ebben mint a közösköltség
Viszont maradj vele jó kapcsolatban ha mégsem jönne neki össze akkor tudja hogy bármikor haza mehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!