Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért baj az,ha nekem az...

Miért baj az,ha nekem az állatokat sokkal többet érnek,mint az emberek?

Figyelt kérdés
Előbb segitek egy állaton,mint egy emberen. Miért baj ez? Ráadásul van millió meg egy ember,aki előbb segitene az emberen, akkor az miért hatalmas probléma ha én meg nem ? :D
2024. febr. 11. 07:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Az adó 1% tök mindegy, annak adod, akinek akarod, aki neked szimpatikus, nem rangsor alapján megy. Sokan adják oktatási intézménynek, kulturális szervezetnek, mert nekik akkor éppen az fontos, azzal sincs semmi baj, pedig ott sem életeket mentenek.

De ne haragudj, ezt a nagyon trendi outsider dumát, hogy neki az állat többet ér az embernél, általában tiniktől, meg nem túl intelligens felnottektol szoktam csak hallani. Most komolyan, ha neked az állatok fontosabbak, akkor miért használod az emberek alkotta társadalom előnyeit? Egészségügy, oktatás, közművek, közlekedési hálózat, üzletek, távközlés (internet!), és így tovább... Hiszen ezt mind az általad nem sokra tartott emberek hozták létre és működtetik. Miért nem mész ki a természet lágy ölére, és élsz az állatokkal?

2024. febr. 11. 09:36
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Ez neked és a környezetednek baj, egyfajta személyiségzavarod van. Szerencsére az emberek nagyon ritkán kerülnek olyan helyzetbe, hogy rajtuk múlik valakinek az élete, nagy valószínűséggel te sem fogsz.
2024. febr. 11. 09:44
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Valaki nagyon jól leírta, hogy ezzel kvázi az állat alá helyezed az embert. Természetesen gondolom csak más embereket, mert magadat mégsem.
2024. febr. 11. 09:49
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
2-es vagyok. Az embernél kártékonyabb lény nincs a földön! És az ember maga alakítja a sorsát, tehet róla, hogy hova jut, míg egy állat az embertől függ! Ez a különbség!
2024. febr. 11. 10:07
 15/19 anonim ***** válasza:
70%

Elég komoly lelki sérülései vagy betegségei vannak annak, aki tényleg komolyan gondolja azt, hogy ÁLTALÁNOSSÁGBAN, érzelmi kötődés nélkül többre tart egy véletlenszerű állatot és egy véletlenszerű embert.

Ha eléd raknának egy megkötözött embert és egy csirkét, és azt mondanák, hogy válassz, melyiket lőjjék agyon a szemed előtt, akkor te komolyan azt mondanád, hogy inkább az embert?

Lehet olyan kifacsart példákkal jönni, hogy te többre tartasz egy kutyát, mint egy pedofilt. Igen, én is, és még elég sokan. Na de ha nincsenek ilyen extrém körülmények, akkor is úgy gondolod, hogy mondjuk egy ponty élete többet ér mint egy kisgyereké?

2024. febr. 11. 11:59
 16/19 A kérdező kommentje:
#15 aha. Mit kéne szeretnem egy vadidegen embert?
2024. febr. 12. 08:54
 17/19 anonim ***** válasza:
57%
Remélem ez az aha nem arra reflektál, hogy egy ponty élete többet ér mint egy kisgyereké, mert ha igen akkor valami nagyon nagy baj van a fejedben kérdező.
2024. febr. 12. 09:25
 18/19 anonim ***** válasza:
57%

"#15 aha. Mit kéne szeretnem egy vadidegen embert?"

Nem szeretned kéne, hanem fel kellene tudnod mérni erkölcsileg, hogy mi a helyes. De ez úgy látszik nem működik.

"Remélem ez az aha nem arra reflektál, hogy egy ponty élete többet ér mint egy kisgyereké, mert ha igen akkor valami nagyon nagy baj van a fejedben kérdező."

Pedig arra reagált. Vagy troll, vagy szó szerint beteg.

2024. febr. 12. 10:23
 19/19 anonim ***** válasza:
77%
Azért baj, mert ez tünete egy betegségnek. Pszichiáterhez kellene fordulnod.
2024. febr. 12. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!