Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért baj az,ha nekem az...

Miért baj az,ha nekem az állatokat sokkal többet érnek,mint az emberek?

Figyelt kérdés
Előbb segitek egy állaton,mint egy emberen. Miért baj ez? Ráadásul van millió meg egy ember,aki előbb segitene az emberen, akkor az miért hatalmas probléma ha én meg nem ? :D
2024. febr. 11. 07:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
58%
A lőtéri kutyát nem érdekli, hogy mit csinálsz! 🤣🤣🤣
2024. febr. 11. 07:51
 2/19 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem baj, én is így vagyok vele. De engem még a munkahelyen is csesztetnek, hogy például az adóm 1%-át miért állatoknak adom, miért nem a beteg gyerekeknek.
2024. febr. 11. 08:17
 3/19 anonim ***** válasza:
41%
Ha nem tudjátok, hogy miért baj, akkor úgysem lehet elmagyarázni.
2024. febr. 11. 08:27
 4/19 anonim ***** válasza:
80%

Igazából nem baj, de névvel, képpel hangoztatva ez a vélemény az emberek többségében visszás gondolatokat kelt.

Belegondolva én is csak állatoknak segítettem eddig, az emberek segítése szerintem állami feladat kéne, hogy legyen és egy nagyon alap szinten ez többé-kevésbé el is van látva + előbb-utóbb nekik is felelőséget kell vállalni a helyzetükért és azt érzem, hogy nehéz lenne nekik úgy segíteni, hogy az érjen is valamit.

Meg pl adok 20-30 ezer ft-ot egy gyerekes szervezetnek, akkor abból egy gyereknek lesz egy jó napja, mert elmegy pl kirándulni (ugye a lakhatást, étkeztetést, ruháztatást az állam még biztosítja nekik), ha pedig ezt egy menhelynek adom, biztosítom egy kutya egy hónapnyi ellátását, kvázi azt teszem lehetővé, hogy egyáltalán éljen.

2024. febr. 11. 08:31
 5/19 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nem baj, csak nem értem miért teszed fel ezt a kérdést EMBEREKNEK, miért nem az állatokkal beszélgetsz.
2024. febr. 11. 08:36
 6/19 anonim ***** válasza:
68%
Őszintén, neked hogy esne, ha közölnék veled, hogy az állatokat többre tartják nálad? Ha ilyet mondasz, az az embereknél úgy csapódik le, hogy lenézed, megveted, állati szint alá fokozod le őket. Ezt pedig senki nem szereti.
2024. febr. 11. 08:43
 7/19 anonim ***** válasza:
58%
Nem baj, de vannak esetek, amikor köteles vagy segíteni egy emberen.
2024. febr. 11. 08:55
 8/19 anonim ***** válasza:
31%

Én is így vagyok vele.

Ha neked artériás vérzésed van és kutyának meg kidörzsölte a nyakát a nyakörv akkor a kutyának segítenék előbb. Remélem nem baj szerinted!

2024. febr. 11. 09:01
 9/19 anonim ***** válasza:
48%

Nem baj. Amúgy meg attól függ milyen embernek... Most lehet elítélni őt emiatt, de ti kin segítenétek előbb? Egy cuki kiskutyán, vagy egy olyan emberen, aki bajban van, de történetesen pedofil, gyerekgyilkos, vagy netalán megölte valakidet...

Akkor is ilyen egyértelmű, hogy az emberen kell segíteni? Nem hinném..

Egy cuki kutya életét én értékesebbnek tartom, mint mondjuk egy sorozatgyilkosét, pedofilét, vagy erőszaktevőét..

2024. febr. 11. 09:20
 10/19 anonim ***** válasza:
94%

9-es válaszoló vagyok.

Bocsánat, azzal egészíteném még ki, hogy igen, ALAPVETŐEN az ember élete az értékesebb és többet számít, mint egy random állaté.

Viszont egy cuki kiskutya életét én értékesebbnek tartom, mint mondjuk egy sorozatgyilkosét, pedofilét, erőszaktevőét, vagy aki megölte valakimet mondjuk..

Na, így a kerek egész, teljes a megfogalmazás. Így tudnám összefoglalni.

2024. febr. 11. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!