Ilyen kilátástalan helyzetben,bevállalnád?
Röviden leírom a történetemet.
30 éves vagyok, egy üzemi konyhán vagyok szakács(ahonnan nem tudok kilépni, mert előlegem van.)
Van 3.5 millio banki tartozásom, egy más nevén, egy a saját nevemen, és körübelül 1,5 millió forint magán tartozás. Aminek nagy részét esedékes lett/lenne már visszaadnom. Tartozásokra megy el mindenem, hétvégen dolgozok egy étterembe, hogy valami bevétel legyen pluszba. De itt van tizedike nincs egy forintom sem, és van egy 10 éves fiam. Arra gondoltam, hogy keresek egy eltartót,ti tudnátok ezt csinálni?? ebből soha nem fogok kilábalni..ti ezt bevállalnátok, számomra ez egy undoritó dolog de mi más út lehet ebben a helyzetben?..mert már állandóan az öngyilkosság jár a fejembe, ma is visszakellene adjak 300ezret és nincs, egésznap hányok az idegtől. Vagy ezt vessem el, mert utána meg abba megyek tönkre lelkileg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!