Részeg emberrel leszoktatok állni balhézni az utcán vagy csak simán továbbsétáltok?
Hangulattól függ. Legtöbbször az arcukba röhögök az ilyeneknek, az irritálja őket a legjobban.
Egyébként a leboxolás mit oldott volna meg?
Tegnap este a 20E-as buszon "keménykedett" egy diannás, de senki nem vett róla tudomást (kifelé), aztán elmaradt az előadás...
Sajnáltam a nőt, aki vele volt, - szerintem égett a pofájáról a bőr, de ez maradjon a nő problémája! Lehet, hogy rászólt, de ez sem érdekelt senkit!:D
És ha ő ver laposra? Netán a haverjaival együtt?
Tudom persze, itt a gyíkon mindenki is küzdősport bajnok…
Nem vagyok áldozathibáztató és nem szoktam kiforgatni a kérdéseket a kérdezők ellen, de mi a vergenyős szentszűzmáriás rongybatekert hercsuláért adtad meg a számodat???? Különösképpen, hogy nem is történt következmény.
Ez valami egó alapú faszméregetést takar ez a "boxoljuk le"?
Elmondom, hogy én hogy kezelek egy ilyet. Ha belémköt egy részeg, felmérem a helyzetet, hogy veszélyes-e, de általában nem, így szó neélkül odábállok. Még azelőtt, hogy telefonkiverési közelségbe kerülne.
Ha mégis ez van, hogy megérint, kiveri a telót, akkor meggyőződőm róla, hogy történt-e károm. Ha igen, akkor visszatartom a helyszínen és rendőri segytséget kérek. Ha nagyon agresszív, akkor feljelentem garázdaság miatt.
De ha így lenne, hogy elnézést kér a haverja és odébb viszi, eszem ágában nem lenne megadnom a számomat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!