1/11 anonim válasza:
Az én véleményem szerint köze lehet ahhoz, hogy az emberek a társadalomban egyfajta szerepet játszanak egész életükben, fontosnak tartják a tökéletesség látszatának fenntartását minden áron.
2/11 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy
"Bábszínház az élet, a jàték megy tovább. S ha nem kell már a régi, feldobunk egy újabb sztárt". Türürürürű türürürürü
3/11 anonim válasza:
Mert egész életünkben szerepeket kell játszanunk, csak azért, hogy résztvehessünk a bálon (az életben)..
4/11 Noren1989 válasza:
Szóval long story short: mindenhol megjàtszod magad és ez elvàrt.
5/11 anonim válasza:
Mert a boldogulásuk érdekében sokan megjátsszák magukat.
6/11 anonim válasza:
Színház az egész világ.
Sokan vesznek fel különféle szerepeket, vagy mutatják másnak magukat.
7/11 anonim válasza:
Mindenki jatszik. Az elet a szinjatek. Magadat nem mutathatod mert akkor veged
8/11 anonim válasza:
A látszat néha csal, vannak, akik maszk mögé bújnak/a mögé rejtik a valódi énjüket. Vagy épp a puccos külső, borzasztó belsőt rejt, takar.
Sokan megjátsszák magukat, felvesznek egy szerepet, és nem a valós énjüket mutatják kifelé.
9/11 anonim válasza:
Jelenkezzen már az aki sosem színészkedik?
10/11 A kérdező kommentje:
Jelen, azért nke volt sosem egy barátom sem
2024. febr. 11. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!