Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen anyagi céljaitok...

Milyen anyagi céljaitok vannak az életben 1-100 milliós összeghatáron belül?

Figyelt kérdés

Nektek milyen anyagi (tárgyi) céljaitok vannak az életben 1-100 (/darab) millió Forint összeghatáron belül?

Mit tekintenétek szükséges anyagi célnak, amit nyugdíjas koráig összeszedhet egy magyar ember?

2024. febr. 7. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Nekem 2-3 saját lakás. Egyben lakni, többit kiadni. Hogy ne kelljen "dolgozni" és tudjak full-time karitatív tevékenységeket folytatni.
2024. febr. 7. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy családi ház, amiben élünk, egy lakás, amit kiadunk + ezek berendezése.
2024. febr. 7. 12:13
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Mi Kozarmislenybem szeretnek hazat, 130 m ft alatt nincs uj felujitott,ugyhogy mar ez az egy haz tullepi a 100as keretet. Ez kulonben 2 ev mulva lehet meglesz. Az egyik autot lecserelni elektromosra, mar van napelem. Nyaralot mi nem akarunk. Utana max utazunk.
2024. febr. 7. 12:25
 4/8 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem csak egy saját otthon kell, utána meg élvezni az életet, nincsenek extra szükségleteim (sajnos manapság egy lakás is az lesz lassan, ha nincs senkid aki hozzásegítsen). Meg egy jogsi majd.
2024. febr. 7. 12:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekidurrantanánk az építkezésnek. Beindítanánk egy szerelő műhelyt.
2024. febr. 7. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:
96%

Szeretnék egy kertes házat, vagy egy nagyobb (150+ nm) a második kerület még városias részén (Rézmál, Vérhalom) - lehetőleg nem kinn a fenében (Hidegkút, Hűvösvölgy).

Nyilván ez nagyon sok pénz, de szerencsés vagyok, illetve nagyon sokat dolgozunk a feleségemmel, talán sikerülni fog a 30-as éveink közepére, második felére.

2024. febr. 7. 12:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Saját kezdő lakásom már megvan Pesten. Idővel szeretnék Budai oldalra jobb helyre költözni, hasonló méretű nekem elég lenne.
2024. febr. 7. 17:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha lenne 100 milliom akkor vennek kb 35 millio forintert egy masfel vagy 2 szobas lakast , eleve kevesebb a rezsi ha kisebb a hely.. a tobbi penzt befektetnem olyan a ami fixen kamatoz es nem abba fektetnek sokat hozhat de olyan minuszos leszek ha nem jon be hogy le is vethetem a tajgetoszrol magam.. a stabil dolgokban hiszek a realitasban nem pedig az almokban!
febr. 18. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!