Manapság céges közép/felsővezetők milyen céges autókat kapnak, ill. milyen nettó összeghatárig választhatnak általában?
pl. volkswagen tiguan, ford focus, opel corsa
mindből az ide vagy max modell.
Nem mindegy, hogy milyen cég és az pláne nem, hogy közép vagy felsővezető...
Kb bármi szóbajöhet.
Első cégnél ahol dolgoztam először ford mondeok voltak a középvezetőknek és A6-os Audi a felsővezetőknek (és bármi amit kért a C level). Később a mondeokat Skodára váltották (vagy fullos 4x4 octavia vagy elég alap superb),
Következő cégemnél a középvezetők Mondeo legmagasabb felszereltségig választhattak Ford-ot, míg a felsővezetők bármilyen Ford-ot kérhettek mustang kivételével. Ez egy jóval nagyobb cég volt, itt a C level szó szerint bármit kérhetett, megkapta.
Nálunk skodát kapnak a középvezetők, felsővezetők hibrid fordok közül választhatnak.
Én kaptam egy kulcstartót.
Én állami szféràban vagyok, a céges autó talán Nissan E-NV 200 meg Nissan Leaf. Egyiket sem szivesen vezetgetik a nagyon rövid hatótáv miatt.
Nálunk a cégesautót olyanok vezethetik, akik közép vagy felsövezetök. Ha kell, reggel elviszik a garázsbol 100-os akkuval és este visszaviszik.
Az igazgatóságot Skoda SuperB-vel viszik-hozzák, nyilván soförrel.
Én bicajozok munkába, legalább épitettek tetöt a bicajtárolo felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!