Miért nincs kint a felhasználóneved?
Emlékszem, amikor valaki kitette a felhasználónevét és nagyon érdekes volt olvasni a kérdéseinél, hogy (ugyanaz a felhasználó) egyszer 16 éves diáklány, máskor pedig 35 éves, háromgyerekes, házassági krízisben lévő családanya.
Na nem a nőket akarom bántani ezzel, mert nem "nem-specifikus" a jelenség, hogy sokan unalmukban sztorikat generálnak, vagy más személyként írogatnak ki kérdéseket.
"egyszer 16 éves diáklány, máskor pedig 35 éves, háromgyerekes, házassági krízisben lévő családanya"
Ha eltelt 19 év a két poszt között, akkor semmi gond. 😊
Nézd meg, mi megy facebookon vagy redditen.
Vitatkozol valakivel, vagy csak leírod a véleményed, facebookon rámásznak a profilodra, hogy hogy nézel ki/miért nincs kinn kép, redditen visszakutatják a válaszaidat, mint a megszállottak, hogy találjanak valamit, amit a témához nem függ, de az arcodba lehet vágni.
Itt elolvasod a választ, és nyomhatod a pirosat vagy a zöldet, nem látod a fejét, az előző válaszait. A mondandóra figyel, nem arra, hogy ki mondja.
"ezt amúgy név nélkül se kéne."
Mármint micsodát? Ne úgy képzeld el, hogy jól kibeszélem az asszony mindenféle perverzióját.
Mondok egy random példát: valaki megkérdezi, hogy férfiként zavar-e, ha a partner nem borotválja az intim szőrzetét. Én meg elmondom, hogy nem zavar, sőt kifejezetten tetszik, amikor a feleségem meghagyja. Én anonim módon ebben semmi kivetnivalót nem látok, de nyilván nem akarom, hogy valaki így megtudja, hogy a Julcsinak (nem így hívják nyilván) szőrös a puncija (meg nem is lenne igaz, mert csak néha az, de ez lényegtelen).
De amúgy nem is a feleségem volt a lényeg, hanem az, hogy név nélkül megosztok olyan információkat, amiket nem feltétlenül akarnék magahoz kötni.
Mert többször láttam, hogy célirányosan beleálltak olyanba, akinek kint volt a neve, "csakazértis" lepontozták, felhánytorgatták másik kérdés alá íródott kommentjét, és ilyesmi módon bunkóztak vele. Nekem pedig ehhez semmi kedvem nincs, illetve szükségem sincs rá.
Valamint... a ciki rész; 6 éve itt vagyok az oldalon, az "Emberek" kategória 30 napos listájába, mióta bekerültem a top 20-ba, szinte el nem hagytam azt. És itt most években kell gondolkodni, ami gáz, mert ez függőség. Szóval, írtam itt ki olyan dolgokat is, amik személyesebbek, de nem annyira, hogy fel lehessen ismerni, de közben van mégis annyira személyes, hogy lazán bunkózhatnának velem miattuk. (semmi illegálisra nem kell gondolni, rokonokról, pár barátról írtam)
"az ilyenre nem muszáj válaszolni. Miért érzed úgy, hogy kell?"
Nem érzem úgy, hogy kell. Úgy érzem, hogy a világon semmi gond nincs vele, ha megteszem. És továbbra is így gondolom. Sőt: a feleségem tud róla, és nem zavarja. Mik vannak...
"nem tudok már nem úgy gondolni rájuk, hogy mind defektes"
Amikor azt érzem, hogy mindenki hülye csak én nem, általában elkezdek gondolkodni, nem-e bennem van a hiba. Úgy gondolom, ez a megközelítés számodra is komoly lehetőségeket tartogat.
Ezt amúgy nem sértő szándékkal mondom - bár marhára nem esett jól, hogy defektesnek neveztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!