Miért nincs kint a felhasználóneved?
Figyelt kérdés
2024. febr. 7. 00:30
1/29 anonim válasza:
Nincs hangulatom ahhoz, hogy célirányosan sértegessen bárki.
2/29 anonim válasza:
Pont ez az előnye az oldalnak, hogy névtelenül lehet maradni, élek is a lehetőséggel.
3/29 anonim válasza:
Mert bizonyos témákban gyakran lepontoztak -ismertek a felhasználó név miatt.
Levitték a szintemet 3-asra.
Anonimként visszajöttem 5-ösre.
4/29 anonim válasza:
Mert ha összekötnék az emberek a kommentjeimet, eltűnne az anonimitásom.
6/29 anonim válasza:
MErt a sok rosszakaró le fogja pontozni, ha felismeri a nevem.
7/29 anonim válasza:
Azért, mert összemosnák a különböző kategóriákban adott válaszaimat. Pl miért lenne releváns, hogy lepoltoznak a párkapcsolatok kategóriában is, csakmert a politikai kategóriában írt válaszaim olvasták korábban.
8/29 anonim válasza:
1. Mikor kint volt, túl sok perverz privát jött, mert a nick nevemből kiderül, hogy nő vagyok.
2. Tapasztaltam, hogy vannak olyan személyek, akik sorozat lepontosással élik ki magukat, ha nyilvános a nick név.
9/29 anonim válasza:
Mert ez is adhat ötletet arra, hogy be tudj küldeni egy kérdést erről.
10/29 anonim válasza:
Régen tapasztaltam olyanoknál, akiknél mindig kint volt a felhasználónév, hogy valaki képes volt rákeresni nagyon sok, általa megválaszolt kérdésre és sértegetni, kötekedni, teljesen indokolatlanul, csak unalom és feszükltség-levezetés céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!