Vettek már fel veled Rorschach-tesztet? Ha igen, milyen érzés volt? És mi lett az "eredménye"?
Figyelt kérdés
2024. febr. 5. 21:19
1/5 anonim válasza:
Igen, vettek fel. Válaszoltam rá, elmondtam mit látok, de nem kaptam visszajelzést, hogy "Na, ez azt jelenti, hogy..." szöveggel.
2/5 anonim válasza:
Egy nagy határ s.ar a teszt.Számomra legalábbis egy értelmetlen valami.Megfogadtam a második ilyen után,ha akármilyen felvételi,munka,barmi múlik rajta,akkor sem csinálok ilyet mégegyszer.Eddig tartom magam hozzá 7éve.
Eredménye:nem tudom mi lett.
3/5 anonim válasza:
Nekem tetszett, elengedtem a fantáziám. Már rég volt, a kielemzést nem kaptam meg, csak a dokim (bipoláris depresszióval küzdöttem).
4/5 anonim válasza:
Rendben volt. Mutattak 30, véresre kefélt puncít, de mindegyiket felismertem, szóval jó lett.
:)))))
5/5 anonim válasza:
Ha veled még nem vettek fel, de fel fogják, akkor ne nézegesd a képeket, és inkább ne olvasgass ezzel kapcsolatban, hogy reális eredményt kapj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!