Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A mai generáció hogyhogy...

A mai generáció hogyhogy szebb,kinézetre mint a régebbi generáció gyerekei és fiataljai?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre hogy mostanában egyre szebb gyerekek születnek(értem ez alatt a egész arcot, arc szerkezetet, meg úgy összességében) mint régen

Megnézed a régi képeket, anyáink nagyanyáink idejében valahogy olyan.. kevésbé szépek voltak, régi iskolás képeken mind olyan hasonlóan néztek ki a kisfiúk kislányok, nem feltétlenül csúnyák és persze mindig is voltak kivételek és gyönyörű arcok, csak most meg valahogy szebbek a gyerekek mint akkor. Más is egyetért velem? Ez vajon mitől lehet, van rá valami biológiai vagy evolúciós magyarázat?

2024. febr. 5. 11:15
1 2 3
 11/22 Metionin ***** válasza:
89%
Szerintem nem szebbek, csak nincs olyan hülye frizura meg szemüvegdivat mint régen, a ruhák is normálisabbak, mostanság egy 5 éves is jól kinéző cuccokban van, mi meg anno 2x nagyobb tüdőgatyában rohangáltunk, mert anyánk azt adta ránk. Bőrápolásra is több és jobb lehetőség van, mint amikor én voltam tini pedig még én is csak 33 vagyok.
2024. febr. 5. 12:22
 12/22 anonim ***** válasza:
16%
Én azért abban igazat adok, hogy pl a csajok, most mellesebbek, popsisabbak mint régebben, sőt a fizikai erejük is jobb.
2024. febr. 5. 13:08
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
Anyáink, nagyanyáink idejében más volt a hajviselet, más volt az öltözködési stílus. Neked a mai a természetes, ezért a régit furcsának találod. Az akkori fényképek sem voltak olyan minőségűek, mint a mai digitálisak.
2024. febr. 5. 13:24
 14/22 anonim ***** válasza:
82%

Dehogy szebbek, ugyanolyan rondák:D

Mikor látom sok embert, hogy rakja fel a képet, mert az ő gyereke a legszebb:D

Régen legalább a szekrényben lapult a fénykép:)

Annyi, hogy ma már a gyerekfotókat is, retusálják, vannak ilyen elvetemült, pihentagyúak is:D

2024. febr. 5. 13:30
 15/22 anonim ***** válasza:
84%
Arcra nem tudom, de alakra biztos, hogy regebben vekonyabbak es csinosabbak voltak, mint most.
2024. febr. 5. 13:47
 16/22 anonim ***** válasza:
81%
Rengeteg smink, jó frizurák és ruhák.
2024. febr. 5. 13:55
 17/22 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem. Sokan mindenféle "segítséggel" sem szépek. Pl. műhaj, pókhálószempilla, műkarmok, feltöltések, stb.
2024. febr. 5. 13:57
 18/22 anonim ***** válasza:
60%
Van igazság a 16/17es kommentjében is.
2024. febr. 5. 13:58
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
A hülye frufru kiment a divatból. Normálisabban öltöznek a gyerekek. De én nem látom,hogy szebbek lennének. A gyerekem most elsős, talán van 1 szép kisfiú és 2 szép kislány a 25ből. A többi átlagos és vannak az alattiak is.
2024. febr. 5. 15:35
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem szebb, csak manapság már egy 8 éves is ki van sminkelve, fodrászkodva, műköröm szemfesték stb. Régen a gyerekek normálisan voltak.
2024. febr. 5. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!