Mi motivál arra sok magyar fiatalt, hogy emigráció helyett Magyarországon próbáljanak meg boldogulni?
Fiatal vagyok és természetesen kormányellenes.
Az motivál arra hogy maradjak hogy magyar vagyok, itt nőtt fel az apám, anyám, nagyapám, nagyanyám stb, és szeretném hogy az én gyerekeim is itt nőjenek fel. A magyar kultúrát is szeretem, a legtöbb dolog itt ( politikai mentesen) ideális, pl: éghajlat, természet, tájak, városok stb.
Ha elmennék innen akkor is max Olaszországba vagy Spanyolországba, pedig képzett vagyok és beszélek 4 nyelvet.
Itt minden utcához és utcasarokhoz egy emlék köt, de ezt Radnóti jobban megfogalmazta a “Nem tudhatom” című versében. Külföldön már sosem leszek újra gyerek, sose lesz a napsütés magyar napsütés, nem fog odakötni semmi. De elhiszem hogy van akinek bejött az élet külföldön. Mostmár csak attól tartok, hogy fizikailag fognak innen elüldözni, pl akkumulátor gyárakkal, ami szó szerint élhetetlenné fogja tenni városainkat….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!