Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit a jó az alkoholban?

Mit a jó az alkoholban?

Figyelt kérdés
Manapság elég sokan isznak vodkát,whiskyt pálinkát,sört.Meg akiknek tönkrement az életük azok is rászoknak.Meg van olyan aki csak random rászokik.Mi olyan jó ebbe amihez úgy vonzódik szervezet milyen érzés ez?

febr. 3. 21:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

Mi az hogy mi jó az alkoholban? Pontosan ugyanaz, mint az összes kábítószerben is: az hogy jó érzéseket vált ki. Az alkohol egészen konkrétan nyugtat, jó kedvet okoz, megnöveli az önbizalmat stb.

Ha nem váltana ki jó érzéseket az alkohol, akkor nem léteznének alkoholisták. Ha nem lenne jó érzés heroint fogyasztani, akkor nem lennének heroinisták. Ha nem lenne jó érzés kokaint fogyasztani, akkor... stb.

febr. 3. 23:09
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
azért heroinnal nem a legjobb összevetni, azt ha tapasztalta valaki, világéletében küzdenie kell ellene, míg a piásoknál jobb a gyógyulási arány és nem süllyeszt olyan mélyre általánosságban
febr. 3. 23:14
 13/17 anonim ***** válasza:
42%
Azt nem mondtam, hogy rosszabb a heroin. Azt mondtam, hogy mindegyiket azért fogyasztják, mert egy biológiailag egészséges emberből jó érzéseket váltanak ki. Aki szerinte semmi "jó" nincs benne, az hazudik, vagy viccen kívül valami baja van.
febr. 3. 23:25
 14/17 anonim ***** válasza:
69%

“Aki szerinte semmi "jó" nincs benne, az hazudik, vagy viccen kívül valami baja van."

Pont az ehhez hasonló beteg felfogás miatt vagyunk az alkoholizmus csúcsán...

"Az alkohol egészen konkrétan nyugtat, jó kedvet okoz, megnöveli az önbizalmat stb.”

Minek nyugtassam magam méreggel, ha nem vagyok ideges? Minek ez az extra “jó kedv”, ha nélküle is boldog vagyok? Minek növeljem még, ha alapjáraton is egészséges önbizalommal rendelkezem?

A biológiailag egészséges embernek pont, hogy semmi szüksége alkoholra meg drogra, mert a valódi jó érzéseket képesek saját, természetes forrásból előállítani.

febr. 3. 23:55
 15/17 anonim ***** válasza:
78%

"Pont az ehhez hasonló beteg felfogás miatt vagyunk az alkoholizmus csúcsán..."

Inkább pont azért, mert nem vagyunk képesek belátni a problémát. Nem azt írtam, hogy alkholt kell inni, vagy jó dolog lenne. Ez egy méreg, ami minden mennyiségben káros.

Azt írtam, hogy nem azért isznak az emberek alkoholt, mert egyszerűen jó érzést vált ki és ez egyszerűen igaz. Nem lehet ezt elpalástolni, nem fog kigyógyulni attól senki, hogy te azt hazudod itt, hogy nem jó érzés.

"Minek nyugtassam magam méreggel, ha nem vagyok ideges? Minek ez az extra “jó kedv”, ha nélküle is boldog vagyok? Minek növeljem még, ha alapjáraton is egészséges önbizalommal rendelkezem?"

Kérlek, mutasd meg, hogy hol írtam én, hogy nyugtassad magadat, vagy igyál hogy jó kedved legyen? Vagy késő van már neked ehhez, hogy egész egyszerűen funkcionális analfabéta vagy, már bocsánat.

Értem én, hogy neked nem kell nyugatás és nem kell extra adag jókedv, de nem is az ilyen emberek szoknak rá az alkoholra.

"A biológiailag egészséges embernek pont, hogy semmi szüksége alkoholra meg drogra, mert a valódi jó érzéseket képesek saját, természetes forrásból előállítani."

Írtam én BÁRHOL, hogy szüksége van rá? Megint arról van szó, hogy nem vagy képes értelmezni azt, amit írtam, pedig szerintem egyértelmű. Azt írtam, hogy egy egészségesen működő emberben az alkohol fogyasztás pozitív érzéseket vált ki. Ez sima biológia.

febr. 4. 00:13
 16/17 anonim ***** válasza:
20%

Ember, te összevissza beszélsz, egyik szavaddal ütöd a másikat :)

Bocs, de én erre inkább nem pazarolok több időt, hello! :)

febr. 4. 00:30
 17/17 anonim ***** válasza:
79%

Hát igen, nem mindenki akar időt pazarolni az értő olvasásra. :)

Mondjuk tényleg érdekelne, hogy melyik mondatommal ütöm a másikat... ezt már sosem tudjuk meg.

febr. 4. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!