Miért van ennyi náci embertípus aki csak az erősebb kutya szaporodik elvben hisz, erős-gyenge síkon kategorizálja az embereket és akik szerint a gyengéknek hullaniuk kell?
Figyelt kérdés
Ezek a lelketlen szívtelen emberek mikor szaporodtak el ennyire, mert egyre több ilyen förmedvény van manapság?2024. jan. 22. 11:50
11/14 anonim válasza:
7 hát ez elég hibás amit ideírtál, ennyi erővel írhattad volna hogy a fű kék vagy valami.
12/14 anonim válasza:
#11 Szerencséd, hogy nem én vagyok a 7-es. :D :D
14/14 anonim válasza:
Ez nem fekete-fehér. Szerintem a gyenge embereket segíteni kell, mert ez az alapvető emberség, bárki lehet beteg, gyenge, elesett. Viszont a párválasztásnál most is előnyben vannak az egészségesebb, erősebb emberek, ez mindig így lesz, mert a beteges, gyenge, stb. testalkat nem vált ki vonzalmat. Utóbbiaknak mindig is nehezebb lesz a párkeresés, de nem lehetetlen. Az erős embereknek általában jobb az életminőségük, kevésbé betegesek, jobbak a párválasztási esélyeik, többféle munkát el tudnak vállalni, hosszabb életre van esélyük. Mindenki szeretne erős és egészséges lenni. Ha valaki gyógyíthatatlan beteg vagy fogyatékos, nehezebb élete lesz, de nem ér kevesebbet az egészséges, erős embertársainál, neki ezt hozta a sors, ebből kell a legtöbbet kihoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!