Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akik részletesen írnak itt le...

Akik részletesen írnak itt le dolgokat nem félnek, hogy valaki ráismer?

Figyelt kérdés
2024. jan. 21. 07:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
De jó, most paranoiás lettem. :D
2024. jan. 21. 17:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem annyira egyedi és különleges az életem, hogy egy sztoriból fel lehessen ismerni. Én is olvastam már itt olyat, hogy mondom basszus, pont ilyen velem is történt, ezt én is írhattam volna.
2024. jan. 21. 23:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyébként szerintem sokan azt hiszik, hogy felismernek valakit, pedig csak sok a hasonlóság. Ezt azért is írom, mert RENGETEG kommentet látok, amik abból állnak, hogy “hú te nem xy helyen laksz?”, “nem ezzel kezdődik a neved?”, mert felismerni vélnek valakit, de full általános kérdéseknél. Persze az, hogy utána a kérdező tagadja, és azt mondja, nem, és tök más helyen lakik, lehet védekezésből kamuzás, de a legtöbb esetben szerintem tényleg az történik, hogy mindenki belelátja mindenbe a saját életét. A legbasicebb kérdéseknél is van legalább egy komment, hogy “szerintem téged ismerlek”, pedig minden 2. emberre igaz lehetne a sztori.

Én is RENGETEG kérdést olvasok, ami szinte olyan, mintha én írtam volna ki. :D Mindig meg is lepődöm, hányan járunk egy cipőben, és beállítom a követést a kérdéshez.

Ellenpélda viszont, hogy egyszer egy vadidegen ember egy fb csoportból felismert gyakorin, és rámírt a saját nevemmel, az kicsit para volt. :D

2024. jan. 21. 23:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Szándékosan megváltoztatok 1-2 dolgot, így nem ismerhető fel.
2024. jan. 22. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!