Akik részletesen írnak itt le dolgokat nem félnek, hogy valaki ráismer?
Egyébként szerintem sokan azt hiszik, hogy felismernek valakit, pedig csak sok a hasonlóság. Ezt azért is írom, mert RENGETEG kommentet látok, amik abból állnak, hogy “hú te nem xy helyen laksz?”, “nem ezzel kezdődik a neved?”, mert felismerni vélnek valakit, de full általános kérdéseknél. Persze az, hogy utána a kérdező tagadja, és azt mondja, nem, és tök más helyen lakik, lehet védekezésből kamuzás, de a legtöbb esetben szerintem tényleg az történik, hogy mindenki belelátja mindenbe a saját életét. A legbasicebb kérdéseknél is van legalább egy komment, hogy “szerintem téged ismerlek”, pedig minden 2. emberre igaz lehetne a sztori.
Én is RENGETEG kérdést olvasok, ami szinte olyan, mintha én írtam volna ki. :D Mindig meg is lepődöm, hányan járunk egy cipőben, és beállítom a követést a kérdéshez.
Ellenpélda viszont, hogy egyszer egy vadidegen ember egy fb csoportból felismert gyakorin, és rámírt a saját nevemmel, az kicsit para volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!