2 férfi van itt a környéken és mindig kézen fogva mennek és egy babakocsiban tolnak egy barna tacskót és azt mondták hogy azt tekintik közös a gyermeküknek. Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
2024. jan. 19. 13:38
1/15 anonim válasza:
Nekik az. Másnak meg semmi köze hozzá.
2/15 anonim válasza:
Amíg nem pávatollal a seggében ,bőrtangába LMBTQ jogokat kiabálva csinálják - engem nem zavar.
3/15 anonim válasza:
Hát mondjuk babakocsiban tolni a tacskót, az komoly. Amúgy sen a homoszexualitással nincs baj, sem azzal, ha valaki gyerek helyett háziállatot választ.
A trollkodással annál inkább.
4/15 anonim válasza:
Én láttam már szőke műpitsát, aki babakocsiban toligálta a szobacirkálóját, ehhez nem kell melegnek lenni.
7/15 -Belthazor- válasza:
Amíg másokat nem bántanak, vagy ilyesmi addig el kell fogadni. Az más kérdés hogy normális e úgymond, de ez a fogalom kezd elég relatív lenni a mai világban.
9/15 anonim válasza:
A normalitás relatív, de a kutya biztos jobban örülne, ha toligálás helyett sétáltatnák, ha mozoghatna szegény!
10/15 anonim válasza:
Én meg egy rózsaszín tengeralattjárót láttam áthaladni a Hungária körúton.
Tudod, provokatív hülyeséget mindenki tud írni. ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!