Mindenki megérdemli a második esélyt?
Figyelt kérdés
2024. jan. 18. 17:37
1/15 anonim válasza:
Szerintem ez nem így megy, a két ember kapcsolatától, hogy mennyire fontosak egymásnak függ az, hogy van második, harmadik, ... esély vagy épp valami hülyeség miatt már az elején megszakítják a kapcsolatot.
2/15 anonim válasza:
Dehogyis.
Egy csomó párkapcsolati kérdés van, ahol nem lehet mást tanácsolni, csak azt, hogy meneküljön a kérdező attól a partnertől.
4/15 anonim válasza:
Nem. Vannak olyan gerinctelen emberek, akiknek egy esélyt sm szabadna adni és NEM kizárólag párkapcsolatra gondolok.
Nekem volt olyan "barátnőm" - legalábbis azt hittem az, aki olyanokat mondott az ember háta mögött, hogy csak pislogtál.
Na, nem véletlenül nem barátnő többé. Az ilyen egy hernyadék.
Persze jól simul, szóval a baráti társaságból engem kiutáltatott, ő meg nyal mindenkinek.
Nem lettem szegényebb a barátsága nélkül :D
7/15 anonim válasza:
Attól függ, mivel puskázta el az elsőt.
8/15 anonim válasza:
Nem mindegy, milyen szituációról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!