Kollégium portása nem kedves hangnemben szólított le, szerintetek menjek el a kollégiumból? (Többi lent)
Vidéki egyetem kollégiumában vizsgaidőszakban történt az eset mai nap délután.
Mivel itt kb 5 portás van, valamelyikük köszön, valamelyikük nem, én ezzel így vagyok. 21 évesen én is köszönök annak aki, szokott és valamelyiküknek nem.
Most ez a "kedves" portás éppen a portafülkéjében sem volt, hanem hátul matatott, én fülessel bementem, és megszólított a lépcsőknél, szoszerint idézve:
" - Na ide figyelj b*zdmeg, ha bejösz nem fordítód el a fejed, köszönsz, világos? Felmutatod a kártyádat is"
Ki jött elém konkrétan ezért. Kártyát felmutattam. Hátul volt, láttam, de van kamera, így biztosra mentem. :)
Abban lehet hibás vagyok, hogy nem köszöntem hangosan, de ő sem szokott, plusz minek, ha hátul van.
Amúgy is elakartam menni a kollégiumból, vizsgaidőszak miatt feljöttem, de elegem van. Semmi privátszféra, inkább bejárok majd februárban mindennap Sopronból Győrbe, mint ez ...
Én nem szervezném át az életemet egy ilyen bunkó miatt. Inkább legközelebb jó hangosan odaköszönnék, csak azért is.
A kártyát pedig a kamera miatt kell felmutatni, hogy nem beosontál. Ő biztosan belül nézte a kamerát és nem látta a kártyát.
Privátszféra az tényleg nincs, de sok időt és pénzt megspórolhatsz ha maradsz.
Gondolom plusz ktg-el fog járni a bejárás.
Megmondod neki, hogy csak annak köszönsz, aki neked is szokott. A fent említett szapurulat előidéző tevékenységet pedig ő folytassa, lehetőleg idősebb nőnemű családtagjával.
Valószínű, hogy ilyen összetett mondatokat már meg sem ért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!