Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt olyan időszakotok egyetem...

Volt olyan időszakotok egyetemen, hogy minden nap bulizni jártatok?

Figyelt kérdés
Visszagondolok az egyetem első 2 évére hogy hétfőtől szerdáig folyamatosan buliba jártam és hogy hogy bírtam... Visszaestem hajnali 2-kor a lakásba és másnap meg bent ültem a reggeli órákon. És alig lógtam el órát+ vhogy 4-esre teljesítettem. Ezzel a szokásommal leálltam valahogy a 4.felev közepén. Azóta PhD-t csinálom. El sem tudnám képzelni ezt az életmódot újra. De tuti nem voltam normális

jan. 16. 22:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább gimiben voltak hosszabb időszakok, amik így teltek, egyetemen már egyáltalán nem. Munka és tanulás mellett nincs rá erőm, meg elég introvertált egyéniség vagyok amúgy is, úgyhogy kedvem sem lenne hozzá. Azon a pár héten, amikor hazajönnek a most külföldön tanuló, középsuliból ismert barátaim, akkor van, hogy kicsit jobban megtoljuk, de év közben nem jellemző.
jan. 17. 14:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen, de nekem nem okozott nagy örömöt.

Igazából ilyen táncolásra csak kedden mehettem, mert Veszprémen csak akkor volt nyitva ahová jártunk (elfelejtettem a nevét), azon kívül meg a Sörkert, koli szobás ivások voltak.

Úgy éreztem nem azért iszom, mert szeretem ezeket az embereket és szeretném magam jól érezni, hanem azért, mert szörnyen érzem magam, utálom az egészet és míg iszom, eleinte minden jó, majd iszom és hirtelen minden elkezd szar lenni, de iszom rá és már azt se tudom mi van, mi bánt, a beszédem se tiszta, de részeg vagyok, kidőlök, alszom és reggelre már eltűnik a bánat (vagy legalábbis eltörpül a másnap mellett)

Heti 2-5 alkalommal ittam, sokat ráadásul. Mindig akkor a legtöbbet, mikor nem volt nálam pénz és mások kínáltak meg. Egyszer majdnem meghaltam álmomban a hányásomba fulladva.

Végül otthagytam azt az egyetemet, eddigi életem egyik legjobb döntése volt onnan elmenni, előtte évekig ilyen rossz mentális állapotban nem voltam még, remélem nem is leszek ilyen a jövőben sem.

jan. 17. 14:42
 13/18 A kérdező kommentje:
Egy idő után én sem azért ittam mert élveztem, hanem sajnos olyan közegbe kerültem és be akartam illeszkedni görcsösen. Ennek az eredménye 70 meggondolatlan részeg döntés, mások megbantasa lett
jan. 17. 15:01
 14/18 anonim ***** válasza:
89%

Évekig tartott, és még a "felnőtt" életembe is átnyúlt. Voltak helyzetek, meg nagy sztorik :D Általában hajnalban estem haza, 10 körül volt az első órám, délután dolgoztam, este mehetett az iszogatás akár munkatársakkal, akár kolis haverokkal. Többnyire azzal kompenzáltam, hogy a vasárnapot gyakorlatilag végigaludtam (én a koliban laktam életvitelszerűen, csak évig kétszer utaztam haza a szüleimhez a távolság meg a munka miatt).

2020-ban elvesztettem az állásom, és visszamentem az egyik volt diákmelómba dolgozni, csak most már teljes állásban. Minden nap vedeltünk a kollégákkal zárás után. Ott sikerült megélnem azt, hogy bezártam az üzletet, elmentem egy illegális házibuliba (volt egy kijárási tilalom, ha még rémlik valakinek), ott mindenki sokkal részegebb volt, mint én, megpróbáltam utolérni őket, összeittam minden szart, hajnal ötkor egy hideg zuhanytól meg egy monstertől vártam a megváltást, bementem kinyitni az üzletet, és kiakadtam, hogy ki a f.szom zárt be ilyen igénytelen módon... Aztán rájöttem, hogy ja, én voltam, mert úgy voltam vele, hogy úgyis én nyitok, hagyjuk csak a kávégép csövét a tisztító folyadékban, a holnapi énem problémája lesz összerakni.

Nem mondom, hogy nem élveztem, és nem vágyok időnként ma is arra, hogy szétcsapjam magam, de most már több felelősségem van az életben, illetve az egészségemre is jobban odafigyelek, és rájöttem, hogy sokkal jobban érzem magam, ha nem iszok alkoholt (szülinapokon, esküvőkön, céges bulin mehet az ereszd el a hajam, de egy random kedden nem fogok beülni valahová a haverokkal és bebaszcsizni)

jan. 17. 15:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

DC klub a szó amit kerestél 12-es, én is Veszprémbe jártam egyetemre.

Pesten ahol minden nap lehetett volna menni bulizni lehet mentem volna mindennap, így végül maradt a DC, amit egy idő után meguntam, vagy a Geszti sörkert, ahol meg a sok 6-8 éve az egyetemen szopó élettelen kretének hülyeségeit kellett hallgatni, akik azzal dicsekedtek, hogy a VEN (Veszprémi Egyetemi Napok miatt, az összes tárgyukat bukták önköltséges szakon, de hogy mennyire megérte mert milyen jó volt a buli meg a csapatösszejövetelek a VEN előtt)

Egy idő után ezeket meguntam, és inkább kerestem egy munkahelyet és átmentem levelezőre.

Egy másik egyetemen, másik városban ahol több a lehetőség, más a társaság szerintem máshogy alakult volna.

jan. 17. 15:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak az első félévem volt ilyen...elég is volt
jan. 17. 16:11
 17/18 anonim ***** válasza:
84%
Hátha olyan szakon vagy,akkor persze mehet.Beállitotság kérdése.De,ha meg mondjuk szopsz vmi elég brutál képzésen,ahol csak 1-2 hetet kell tanulni folyamatba egy vizsgára,hogy meglegyen a kettes és év közbe meg egyfolytába zh meg beadandók/jegyzőkönyvek tömkelege van, akkor még a legbulizósabb embernek se lenne kedve bulizni...Nehogy csúszon vagy kibukjon
jan. 18. 00:20
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

"70 meggondolatlan részeg döntés"

Számoltad? :)

jan. 18. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!