Melyik életkorodban érezted magad a legjobban?
Ha vannak emlékeid, kisgyerekként? Vagy általános/középiskolásként? Fiatal felnőttként? Vagy most, érettebb felnőtt éveidben?
Válaszolhatnak tizen- vagy alig huszonévesek is, értelemszerűen a ti esetetekben az érettebb felnőttkor még nem játszik.
Egyikben sem éreztem magam a legjobban.
Mielőtt az ùjjadat arra használnád, hogy lepontozz, leírom, hogy nem te jártál az én cipőmben, nem te jártál az én utamon, úgy, alkoss magadban véleményt rólam.
Mentálisan, meg fejben, 17-19 évesen voltam így; akkor kimondottan boldog, céltudatos voltam.
A bőrömben viszont most, 23 évesen, érzem magam a legjobban. Kezdem jobban megismerni önmagam, nagyon sokféle, új szituációban tudtam magam kipróbálni, és sikeresen teljesíteni az elmúlt 2-3 évben, feszegetem a határaim, és ismerem meg a képességeim, úgy igazán. A mentális egészségem nincs a toppon, magánéleti dolgok miatt elsősorban, szóval kicsit talán összetettebb is a helyzet.
15-17 között. Csinos voltam, erős, sportos (vívtam - a szenvedélyem volt), normális volt a viszonyom az étellel.
És ennyi, három évvel később már súlyos étkezési zavarral küszködtem, amit máig nem hagytam magam mögött (35 leszek idén).
Én azóta élvezem a legjobban az èletemet, mióta a férjemmel együtt vagyunk(24 éves korom óta), közel 14 éve, de főleg amióta együtt is élünk.(1 év után költöztünk össze).
Hármasban élünk, egy közösen örökbefogadott kiskutyával ki nagy álmunk volt:), van mindkettőnknek szeretett munkahelye, hobbijaink🥰 és éljük nyugodtan az életünket❤️
Apámmal nem tartom a kapcsolatot, megkeserítette az egész gyerekkoromat, és ő szülei is kivették ebből a részüket. Egyetlen pillanatát sem kívánom vissza azoknak az éveknek. Sosem éreztem hogy szeretnének, és magányos voltam... De szerencsére ennek vége😊és most már nagyon szeretem az életemet felnőttként.
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!