Melyik életkorodban érezted magad a legjobban?
Ha vannak emlékeid, kisgyerekként? Vagy általános/középiskolásként? Fiatal felnőttként? Vagy most, érettebb felnőtt éveidben?
Válaszolhatnak tizen- vagy alig huszonévesek is, értelemszerűen a ti esetetekben az érettebb felnőttkor még nem játszik.
Először egyetemista éveimben .
Azután meg 40 év tájékán kezdődött és jelenkorig tart, hogy jól érzem magam, nem vagyok olyan naiv, magabiztosabb, bölcsebb lettem, határozottan kézben tartom az életem, azt csinálom amit szeretek és azokkal veszem körül magam akiket szeretek, így sokkal jobb a kisugárzásom, 52 éves nő vagyok, de jobban érzem magam, mint fiatalon.
Ha vissza lehetne menni az időben, elmennék a fiatalkori önmagamhoz és megmondanám neki, hogy amik miatt mind szorong az elmúlik és amiken rágódik annak nincs jelentősége, 10 év múlva már nem lesz fontos.
Kár, hogy csak idősebb korunkra találjuk meg a lelki békét, mert mire a lélek szinkronba kerül, kezdődik az itt fáj ott fàj amott fáj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!