Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vágyni valakire, akivel...

Vágyni valakire, akivel teljesen esélytelen?

Figyelt kérdés
Teljesen esélytelen vele a dolog, de én csak rá tudok gondolni, minden nap eszembe jut és vágyom rá. Nem tudom kiverni a fejemből és felőröl ez az egész. Hogy lehet ezt kezelni?

2024. jan. 14. 16:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést, januárban-februárban kiválóan ment, azóta történt egy kis interakció, ami kibillentett az addig elért állapotból és azóta újból szenvedek.
2024. jún. 6. 15:04
 12/22 anonim ***** válasza:
Milyen jellegű volt ez? Online vagy élő?
2024. jún. 6. 15:11
 13/22 A kérdező kommentje:
Élő.
2024. jún. 6. 16:13
 14/22 anonim ***** válasza:

#6 Bőbeszédű sem vagy ;)

De hallgatni is jó ám! Legnagyobb kincs.

2024. jún. 6. 16:21
 15/22 A kérdező kommentje:

Re: #6 válaszom kiegészítése #14-nek

A sorok között valahol ott ordít egy “nem”. :-)

2024. jún. 6. 16:39
 16/22 anonim ***** válasza:

14 vagyok. Fordítsd le, nem értem, mit szeretnél mondani. Komolyan. :)

Közben gondolkodom, én hogyan oldottam meg a hasonló szituációt!

2024. jún. 6. 16:57
 17/22 A kérdező kommentje:
A hatos válaszomban arra a kérdésre reagáltam, hogy csak álmodozom róla vagy tettem is valamit. Akkor nem tettem semmit, mert egy tapasztalatlan gyáva nyuszi voltam. Azóta volt interakció, utána kicsit felbátorodtam és tettem egy lépést, ami nem nyert viszonzást. Röviden ennyi.
2024. jún. 6. 17:01
 18/22 anonim ***** válasza:
Azért gondold bele a másik helyzetébe is magad ;) Mi van, ha ő sem a szavak embere? Ha ő is olyan, mint te, hogy nem tud azonnal reagálni? Vagy, mi van, ha jobban izgul, mint te? Lehet, hogy nagyon rá vagy kattanva, emelkedj egy kicsit fel és próbáld meg kívülről nézni dolgokat. Millió variációt le tudnék neked írni, de az a tapasztalatom, hogy a valóság mindig sokkal izgalmasabb, mint amit szeretne átélni az ember. Aludj rá egyet! Vagy többet.
2024. jún. 6. 17:29
 19/22 A kérdező kommentje:
Háát, erre jó párat aludtam már és neki is volt lehetősége, de ebben ennyi (se) volt. Már csak el kellene felejetni.
2024. jún. 6. 17:32
 20/22 anonim ***** válasza:

Lehetősége? Ha te vagy a férfi, neked kell terelned a dolgokat.

Az az igazi. A "nem nyert viszonzást" - erre gondolok, itt jutott eszembe az, hogy ő is nyuszi. Lehet, hogy nem mert. Akkor legalább már ketten vagytok :)

Az elfelejtés úgy fog sikerülni, hogy nem lázadsz az érzéseid ellen. Ott van veled, a szívedben, cipeled mindenhova, együtt éltek át dolgokat. Aztán beépül a személyiségedbe ez a tapasztalat, szépen lassan, és eljön az ideje, hogy továbblépj!

2024. jún. 6. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!