Hogy vagytok ezen a csodás téli napon?
Én szarul..
Két dolog is nyomaszt.
Illetve.. nálam nem új, de csinálom tovább a diétám és egy olyan szintet próbálok tartani ami még a "nem vagyok rosszul de jól se.. szint".
Ebből kifolyólag folyamatosan fáradt vagyok, ha aludni próbalok akkor általában rosszat sikerül álmodni és felébredek, ebből kifolyólag még fáradtabb vagyok.
Egy szar nap után sem tudok egy jót enni, mert akkor az már kiüti a diétám és azért leszek még rosszabbul, mert rendesen ettem.
De összeségében ebből senki semmit nem vesz észre, tartom magam és ma is dolgozom. A héten szerencsére utoljára.
Eddig kifejezetten produktív napom volt, szóval jó kedvemnek kéne lennie, még sincs. Megint hüly3ségeket álmodtam, fel is keltem többször, szóval az alvás sem volt pihentető.
Meg kicsit agyalok is egy ideje... lassan zárulnak a mesterképzésekre való jelentkezések, és nem tudom, mi tévő legyek. Mármint, azt tudom, hogy tovább szeretnék tanulni, de azt nem, hogy meg merjem-e próbálni külföldet, full egyedül.
Szóval olyan nyomottas a hangulatom :c
Tönkrement a bojler, szerelő nem elérhető, két napja lavórban fürdök, ami nagyon jól esik éjszakás héten.
Most keltem, mindjárt mehetek is vissza dolgozni, csak még be kell vásárolnom a megyeszékhelyen, intézni valamit a bojlerrel, mert ez így nem állapot, illetve főzni sem ártana, hogy tudjak mit vinni melóba.
Így vagyok ezen a csodás krvahideg téli napon :D
lol, kettes, súlyos étkezési zavarban szenvedsz "diéta" címen. Ezt olvasni is borzalom...
Kérdező: szarul, mert mindenem fáj (ízületi betegség).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!