Hogyan bírnak egyesek biciklizni ebben a kinti fagyhalálban?
Nekem 30 perc séta a munkahely de biciklivel csak 7 ezért én most is azzal járok.
Őszintén nem egy nagy dolog. Szinte ugyanabban az öltözetben biciklizek mintha sétálnék, annyi hogy a menetszél miatt fontos a jó síkesztyű meg egy rendes sapka. Ha nagyon nagyon hideg van akkor pedig egy körsál amit fel tudok az orromra húzni.
Mert gyalog kimenni a tomegkozlekedésig es ott szobrozni? En meg ezzel kinlodom. Nekem 5 perc is a halál. De mivek allandoqn kimaradnka nem egyszer 20-30 perceket várok a buszra.
Olyan még egyszer se volt hogy akkor jönne barmelyik is amikor ki van irva.
Szerintem azt csinalom majd hogy szép3n osszeirkalom egy honapon at hogy meli utan a 16:02-es elmegy 15:58 kor (én 16 kor végzem soha nem ertem még el a buszt de a megallo mellett van a munkahely), a kövi 16:09 re vab kiirva, életemben nem láttam még,aztan nem tudom mikor kene busznak jonni kiiras szerint mert mar nem is neztem ugyanis 16:30 ig is szobrozok.
Neha már inkabb bent maradok tulorázni mivel csak a megálloban dekkolhatok ha 4 kor en befejeztem a munkat.
Én kedvtevésből szoktam biciklizni. Mivel ülő, szellemi munkát végzek, kell a mozgás és az agy kikapcsolása is, ezért nálam a megszokott és legegyszerűbb módszer erre, hogy biciklizek egy nagyot. Ez annyira megszokott dolog, hogy télen sem tudom elengedni. De őszintén szólva, egyáltalán nincs "fagyhalál", 0 fok körül még simán lehet biciklizni, tényleg az a lényeg, hogy megfelelően öltözz fel (nálam személy szerint az is, hogy a füleimet megfelelően takarjam el). Onnantól kezdve ugyanúgy lehet menni mint nyáron... Most is, ha kinézek az ablakon, nagyon jó biciklizős idő van, nem fúj a szél, nem esik csapadék.
Nem is a hideg az igazi akadály, hanem az eső vagy az erős szél. Sokkal nehezebb 15 fokban, de orkánban biciklizni, mint szélcsendben, de nulla fokban.
Azt is észrevettem, hogy (én az orromat és számat nem takarom el télen sem) nálam télen soha nincs torokfájás és a nátha is sokkal kevesebb. Edzésben vannak a légutaim, és ezt külön szeretem benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!