1/22 anonim válasza:
Régen volt olyan, hogy az öregember, ha úgy látta, már nem hasznos a léte, a család, közösség számára csak teher, elindult, fel a magas hegyekbe. És nem jött vissza többé. :(
2/22 anonim válasza:
Nem hinném, az túl lassú és szar lehet... ha én öngyilkos akarnék lenni inkább valami gyors és a lehető legfájdalommentesebb utat választanám, ne kelljen már szenvednem halálom előtt.
4/22 anonim válasza:
ahogyan az első irta, de vannak szerintem már kifinomultabb módszerei is mint megfagynasztani magunkat
5/22 anonim válasza:
Nem, mert általában valami gyors kell, különben az életösztönök automatikusan működnek és nem sikerül.
Ettől persze még nem kizárt, de nem ez a jellemző.
6/22 anonim válasza:
Én inkább azt tudom elképzelni, hogy a "kedves" családtagok terelik ki az udvarra -15 fokban a 85 éves kb öntudatlan nagypapát, aki már csak teher nekik...
7/22 anonim válasza:
Szerintem jellemző. Sokkal kellemesebb, mint a főbe lövés vagy az akasztás, a vízbe fulladásnál, égésnél és a méregnél, pedig milliószor jobb. Én is ezt választom, majd ha eljön az ideje.
8/22 anonim válasza:
Az egy elég jó ötlet amúgy. Kellemetlen, de hamar "megszokod", hogy egyszerűen szétfagysz és hamar kifáradsz, álmos leszel, elalszol és ennyi. Úgyhogy nem olyan kellemetlen, mint azt sokan hiszik.
9/22 anonim válasza:
#8: Főleg akkor nem ha legurítasz előtte fél liter házipálinkát.
10/22 anonim válasza:
mondjuk annyira a fájdalommal nem kell foglalkozni, mert állítólag a lélek kilép a testből, ha a fájdalom már elviselhetetlen, de mindvégig a test mellett marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!