A cigizés maga gáz, így azzal fotózni, osztani stb mellé ostobaság is
2024. jan. 7. 11:18
2/12 anonim válasza:
Maga a társkereső oldal használata is elég kétségbeesett kísérlet már önmagában.
Na most ha dohányzik valaki és pont egy olyan kép kerül fel ahol éppen dohányzik, szerintem nincs abban semmi "cringe".
Sokkal inkább az, ha divatból "füstöl" mindenféle elfbar, poco és társait ami most a tinik körében nagyon menő.
2024. jan. 7. 11:37
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem, legalább rögtön látja mindenki és nem csak úgy kiderül, amikor már jókat beszélgettek, miközben te undorodsz a cigitől. Úgyhogy inkább praktikus, ok, bele lehet írni a leírásba is, de azt meg az emberek fele úgysem olvassa el.
2024. jan. 7. 11:57
4/12 anonim válasza:
Szerintem az nem baj ha szöveges formában előre jelzi hogy dohányos, illetve az sem gond ha az is jelzi, akit ez zavar. Viszont csak és kizárólag ilyen képet feltölteni magáról kicsit olyan igénytelen. De valamiért az a megérzésem, hogy akikről itt szó van 20 év körüliek és igenis felvágásból töltötték fel. A szó használat alapján gondolom (cringe). Aki már jelentős ideje dohányzik annak fel sem merül, hogy ez "menő" lenne egész egyszerűen csak rutin művelet. Ők még valószínűleg nemrég kezdtek el dohányozni és most nagyon büszkék rá.
2024. jan. 7. 11:59
5/12 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele, dohányzik és nem titkolja, miért is tenné. Pont.
2024. jan. 7. 12:15
6/12 anonim válasza:
Nekem nem volt bajom ezzel, legalább tudtam, hogy merre húzzam.
2024. jan. 7. 12:23
7/12 anonim válasza:
Legjobb, ha mindenki önmagát mutatja. Most nem az, hogy mindenki, aki cigizik, tegyen ki ilyen képet, hanem akinek belefér a stílusába egy ilyen kép, meg tetszik neki, az bátran tegye ki. Ha valaki szerint ez gáz, akkor úgyse illenek össze, csak még esetleg futnak pár fölösleges kört, mire ez kiderül.
2024. jan. 7. 12:26
8/12 anonim válasza:
Én eleve a netes társkeresést is annak tartom.
De a kérdésedre, ez ember és kép függő is, mert ha a kocsmaudvaron ülve, a Hell-es dobozba nyomod épp a csikket, és az van a képen, az más, mint pl. ez: [link]
2024. jan. 7. 12:33
9/12 anonim válasza:
Én mindig balra húzom az olyan embereket akik ilyen képet raknak ki, mert engem zavar a dohányzás. Annyiban jó hogy így legalább már az elején tudom hogy ő ki van zárva, és nem később derül ki, nem vesztehetjük feleslegesen egymás idejét.
2024. jan. 7. 12:37
10/12 anonim válasza:
Annyiból hasznos, hogy nálam instant kizáró ok a dohányzás. Végülis ha innen nézzük kimondottan jó is ha így teszi fel a fotót. Sőt, a profilképére még egy Fidesz-piktogramot vagy egy Nagymagyarország térképet is odarakhatna, és akkor főleg nem pazarolnám rá az időmet. Kevés dolog van ami nálam abszolút kizáró ok, a cigizés és a kormánypártiság ezek közül kettő.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!