Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A dohányos emberek képeken,...

A dohányos emberek képeken, közösségi oldalakon,miért pózolnak cigivel a kézben?

Figyelt kérdés

Nők férfiak, mindegy rengeteg embert látok közösségi oldalakon,hogy meggyújtott cigivel a kezükben pózolnak a képeken.

Nem tudnak várni egy pillanot,míg elkészül a kép,azonnal rá kell gyújtani?

Vagy azt hiszik,hogy ez divatos,menő?

Nemtől kortól függetlenül ezt mindig is szánalmasnak találtam.

2023. febr. 24. 13:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Én erős dohányos vagyok, de sose tolnám mások képébe. Sose tettem. Nem egy jó szokás, egészségtelen, büdös, drága
2023. febr. 24. 13:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom eleve cigiztek amikor lefotózta őket valaki.
2023. febr. 24. 13:51
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
Mert prolik.
2023. febr. 24. 13:51
 4/13 anonim válasza:
64%
Az egyik legrothadtabb dolog a cigizés, a tüdő egészsége irányti teljes érdektelenség. nem fér a fejembe, egy normális épeszű ember hogy tehet olyat hogy a belül rózsaszín egészséges tüdőt szemrebbenés nélkül beszürkíti a nikotinnal, azt a tüdőt, amiből oyigén kerül az agyába, az izmaiba, hogy nincs tudatában annak hogy minden szem nikotinnal kevesebb oxigénycserélő felület lesz a tüdejében? Én törvényileg büntetném a cigizést.
2023. febr. 24. 13:52
 5/13 anonim ***** válasza:
63%
Mert egy roncs mindegyik. Próbáld meg elvonni tőlük, idegroncsok lesznek. Aki nem az, az pedig függő.
2023. febr. 24. 13:53
 6/13 A kérdező kommentje:

2#

Én arra gondoltam inkább,hogy rengeteg selfie készül így.

Saját magát lefotózza,miközben az égő cigi a kezében van.

3#

Különben egyetértek veled,egyszerűen proli

2023. febr. 24. 13:54
 7/13 anonim ***** válasza:
64%

Valahol egyetértek veled, de van egy olyan gyanúm hogy nekem (bo belvárosban dolgozok) szürkébb lehet a tüdőm mint pár bagósnak. 🥶

2023. febr. 24. 14:10
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
Vagánynak gondolják
2023. febr. 24. 14:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Pont fordítva gondolkozol. Az átlag dohányos semmiféle hasonlót nem tesz, csak éppen te őket nem látod, hanem ismeretlenül csak azokról tudod hogy dohanyzik, akiknek látod a kezében a cigit.
2023. febr. 24. 14:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokkal gázabb mikor alkohollal pózolnak sokan és sűrűbb is.

Egyébként ezt a kérdést nagyon sok pózolásra rá lehetne húzni csak más köntösben. Ilyen pl az alkohol, a hal a horgászoknál, a csücsöri kacsaszáj, a fenékpózolás fél oldalt/oldalt állva, egyik láb behajlítva, a cici fotó, és még sorolhatnám estig.

Kérdező nyilván nem dohányzol, sőt, gyanítom, hogy ki nem állhatod a dohányosokat, pont ez miatt figyelsz fel rá jobban egy képen. Abban viszont teljesen igazad van, hogy várhatnának két másodpercet, míg elkészül a kép, vagy lerakhatnák addig a cigit.

2023. febr. 24. 15:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!