A dohányos emberek képeken, közösségi oldalakon,miért pózolnak cigivel a kézben?
Nők férfiak, mindegy rengeteg embert látok közösségi oldalakon,hogy meggyújtott cigivel a kezükben pózolnak a képeken.
Nem tudnak várni egy pillanot,míg elkészül a kép,azonnal rá kell gyújtani?
Vagy azt hiszik,hogy ez divatos,menő?
Nemtől kortól függetlenül ezt mindig is szánalmasnak találtam.
2#
Én arra gondoltam inkább,hogy rengeteg selfie készül így.
Saját magát lefotózza,miközben az égő cigi a kezében van.
3#
Különben egyetértek veled,egyszerűen proli
Valahol egyetértek veled, de van egy olyan gyanúm hogy nekem (bo belvárosban dolgozok) szürkébb lehet a tüdőm mint pár bagósnak. 🥶
Szerintem sokkal gázabb mikor alkohollal pózolnak sokan és sűrűbb is.
Egyébként ezt a kérdést nagyon sok pózolásra rá lehetne húzni csak más köntösben. Ilyen pl az alkohol, a hal a horgászoknál, a csücsöri kacsaszáj, a fenékpózolás fél oldalt/oldalt állva, egyik láb behajlítva, a cici fotó, és még sorolhatnám estig.
Kérdező nyilván nem dohányzol, sőt, gyanítom, hogy ki nem állhatod a dohányosokat, pont ez miatt figyelsz fel rá jobban egy képen. Abban viszont teljesen igazad van, hogy várhatnának két másodpercet, míg elkészül a kép, vagy lerakhatnák addig a cigit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!