EMAG szokott szerencsétlenkedni a kuponok beváltásával?
Karácsony előtti rendelésem elcseszték és kárpótlásul kaptam 4ezer Ft-os kupont, amit viszont nem enged beváltani az EMAG rendszere.
Több mint 30 ezer Ft értékben vásárolnék és áprilisig lehet beváltani a kupont viszont kiírja hogy 'Az utalvány nagyobb kosárérték esetén érvényes, kérjük ellenőrizd a feltételeket.'
A kupon viszont 10 ezer feletti vásárlás esetén érvényes.
Nem értem hogy miért szerencsétlenkedik az EMAG rendszere.
Írtam nekik, de nem válaszoltak még.
Én is kaptam ilyen kupont ugyanezért. Nem szallítottak ki egy decemberi csomagot. Utánajárásomra kiderült, hogy a futárcég valami " "rakodási hiba" miatt, jelentsen ez bármit is, visszaküldték a csomagom a feladónak.
A kupont be tudtam váltani emag által forgalmazott termékre 11.900ft az eredeti ára, + hozzácsaptam azt a terméket amit decemberben nem szállítottak ki. Egyébként a ki nem szállított csomagot továbbra is úgy jelzi a nyomkövetésük, hogy MÉG nem kapták meg a csomagot amit ki kellene szallítani.
Nagyon kíváncsi vagyok ezúttal a januári rendelésnél mi lesz a kifogás, mert már nincsenek ünnepek.
Nekem eddig nem volt nagy gondom velük, 1 év alatt egyetlen csomagot nem szállítottak ki áprilisban, azt újra megrendeltem 1 hónappal később és megjött, az előtt és után mindent mindig megkaptam.
Most nem tudom mi a gebasz, de egyelőre a csomagkövetés megint nem frissül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!