Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bunkóság megkérni a mamám erre?

Bunkóság megkérni a mamám erre?

Figyelt kérdés
Mama minden nap hívogat hogy menjek arra ezt és emezt megcsinálni. 90km-re lakok tőle. 2 hétig működött ez a rendszer de a végén beleuntam. Megkértem hogy írja fel egy papírra az összes problémáját és amikor hétvégén meglátogatom akkor segítek neki mert ez nekem ugráltalás és munka mellett nehéz kivitelezni.

2024. jan. 6. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Ez nem bunkóság. Ha nem tartja majd tiszteletben, amit kérsz, akkor mond meg neki, hogy akkor egyáltalán nem fogod hétvégente meglátogatni. Húzd meg a határokat és ragaszkodj is hozzájuk.
2024. jan. 6. 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

Ez így teljesen korrekt.

De az is lehet, hogy azért is hív, mert hallani akarja a hangod, beszélni akar valakivel, mert magányos. Ezért az is lehet, hogy felhív elmondja, és te számon tartod, viszont akkor intézed el a dolgokat, amikor hétvégén meglátogatod.

Csak az nem játszik, hogy ha elvárja, hogy azonnal ugorj! (Kivéve persze, az SOS eseteket, de az ugye kivételes)

2024. jan. 6. 09:02
 3/5 anonim ***** válasza:
21%

Nem bunkóság, de lehet házi segítsègnyújtást igènyelni.

Nálunk pl 350ft/óra

2024. jan. 6. 09:03
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
Még a 9 km hagyjan, de a 90 rengeteg. Tedd azt amit írtál, de naponta hívd fel a mamát, hogy hallja a hangodat legalább.
2024. jan. 6. 09:32
 5/5 anonim ***** válasza:

A bunkó kérés az más.

Olyat hallottam, hogy volt egy srác, aki megkért egy jól tanuló lányt az egyetemen, hogy amikor megírja a házi feladatot, indigóval írja meg már neki is, mert annyira lusta volt a srác megírni a házit...

2024. jan. 11. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!