Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hány évesen költöztek el...

Hány évesen költöztek el otthonról és mi volt az oka?

Figyelt kérdés

Jelenleg 24 éves vagyok,és itthon élek a szüleimmel és a testvéremmel.

Néha úgy érzem,hogy megfojtjuk egymást azzal,hogy állandóan "egymás nyakán" vagyunk.

Eddig nem fordult meg a fejemben,hogy elköltözik,viszont az elmúlt hetek történéseit tekintve,így lenne a legjobb.

Néha anyával össze kapunk,ha nem lennék itt,őt sem bántam szavakkal,és a tesómmal sem vitatkoznek.

Most néhány hónapja a párja ide költözött,aki nem hajlandó semmire

Ez engem borzasztóan zavar,hogy csak úgy itt él valaki,akire mosva főzve,takaritva van,és el van tartva

És bár nem az én pénztárcám,de ha albiban vagy,mennyit fizetsz,és mennyiből tartod fent magad?

Én max. 120 körül szeretnék albit,mert sajnálom ezt a pénzt,ami szinte olyan,mintha kidobnam az ablakon,viszont félretett pénzem nincs,és sosem lesz,hogy saját lakást tudjak venni.

Párom nincs,így fixen egyedül tartanám el magam,de kicsit félek ettől is,hogy egy idő után a szabadság erzet atcsapna magányba.

Túl nagy költekező nem vagyok,évente 2x veszek magamnak drágább dolgokat,azt is akkor,ha a fizum több mint átlagosan.

Barátaim nincsenek,így költekezős csavargas sincs

2024. jan. 4. 19:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Te már elmentél teljesen másik irányba :D

Meg politizalsz is.

Te jó buta ember vagy.

2024. jan. 4. 22:13
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
Hát mondjuk ha a segítő szándékot így fogadod, akkor nem csodálom, hogy kicsit besokalltak tőled. Nekem konkrétan nincs ezzel se gondom, se dolgom.
2024. jan. 4. 22:18
 13/16 A kérdező kommentje:

Milyen besokalltak tőlem te elmebeteg?

Te értelmezed amit olvasol?

Az,hogy ilyen lekezelő vagy,mióta segítség?

Ki kérte,hogy itt valaszolgass,vagy irkalj?

Mert apád bizony nem...

2024. jan. 4. 22:23
 14/16 Metionin ***** válasza:
19 évesen, koliba az egyetem miatt. Na meg amiatt, mert nem akartam tovább a szüleimmel élni, enyhén szólva szar volt. Ez volt az egyik fő motivációm arra, hogy tanuljak, mert tudtam, hogy az az egyetlen esélyem elköltözni.
2024. jan. 5. 11:11
 15/16 anonim ***** válasza:

21 évesen menekültem, miután végre lett elég félretett pénzem.

Érzelmi bántalmazás, toxikus szülők, passzív-agresszió minden nap, a semmiért is üvöltés...

2024. jan. 5. 15:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem én költöztem el. 25 voltam mikor anyu és a nővérem kiköltöztek, egy már a család tulajdonàban levő kisebb panel lakásba a fővárosban. Én maradtam a kertes házban vidéken ami a nevemre is került közben, és a már férjem pedig beköltözött hozzám.:)

A lakás ahol most is laknak a nővéremé lesz ( ő azt választotta), ha férjhez megy, bár eddig még nem akart. Anyuval megvannak ketten.

2024. jan. 6. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!