Megteheti azt a tanár hogy reggel késtem az első óráról és dolgozatot írtunk és elvárta hogy 10 perc alatt írjam meg az 1 órás dolgozatot?
Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 16:30
11/18 anonim válasza:
Igen, meg! Sőt, örülj annak, hogy kaptál esélyt a dolgozat megírására annak ellenére is, hogy elkéstél!
12/18 A kérdező kommentje:
Tudtad hogy dolgozatot írtak xd idézd már nekem hol írtam ezt le kedvesem
2024. jan. 3. 19:55
13/18 A kérdező kommentje:
11 de miért ne lenne jogom megírni egy dolgozatot ha késtem? szerintem annyi jogom is van hogy annyi időt kapjak mint a többiek
2024. jan. 3. 19:55
14/18 A kérdező kommentje:
és most lehet pampogni hogy annyit kaptam csak nem éltem vele... nem tudtam mit tenni így ment a busz
szerintem a korrekt megoldás az lett volna hogy azt mondja hogy megírom holnap
2024. jan. 3. 19:56
15/18 A kérdező kommentje:
de le is szarom remélem az egész életében ennyi öröme lesz
2024. jan. 3. 19:56
16/18 anonim válasza:
Volt rá alkalmad, - nem a tanárod használta el másra a megírásra rendelkezésre álló időt, hanem te. -Bevághatott volna egy kampót is a naplóba, - te zártad ki magad abból, hogy teljes időtartamot használhass fel!
17/18 anonim válasza:
Sohasem mentem be az utolsó 10 percre, ha késett a vonatom. Soha.
Igazolatlant nem kaptam, mert nem saját hibám hogy a 6:50-es vonat még 8:40-re sincs benn, de minek menjek be akkor már?
18/18 anonim válasza:
10 percre amúgy tényleg kár volt bemenni...
Buszállomásnál lehet igazolást kérni a hiányzásról.
A helyedben megkérném szépen a tanárt, hogy a buszkésés miatt adjon másik lehetőséget dolgozatírásra.
Talán ő csak annyit látott az egészből, hogy óra végén beestél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!