Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megteheti azt a tanár hogy...

Megteheti azt a tanár hogy reggel késtem az első óráról és dolgozatot írtunk és elvárta hogy 10 perc alatt írjam meg az 1 órás dolgozatot?

Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 16:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Igen, meg! Sőt, örülj annak, hogy kaptál esélyt a dolgozat megírására annak ellenére is, hogy elkéstél!
2024. jan. 3. 19:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Tudtad hogy dolgozatot írtak xd idézd már nekem hol írtam ezt le kedvesem
2024. jan. 3. 19:55
 13/18 A kérdező kommentje:
11 de miért ne lenne jogom megírni egy dolgozatot ha késtem? szerintem annyi jogom is van hogy annyi időt kapjak mint a többiek
2024. jan. 3. 19:55
 14/18 A kérdező kommentje:

és most lehet pampogni hogy annyit kaptam csak nem éltem vele... nem tudtam mit tenni így ment a busz

szerintem a korrekt megoldás az lett volna hogy azt mondja hogy megírom holnap

2024. jan. 3. 19:56
 15/18 A kérdező kommentje:
de le is szarom remélem az egész életében ennyi öröme lesz
2024. jan. 3. 19:56
 16/18 anonim ***** válasza:
47%
Volt rá alkalmad, - nem a tanárod használta el másra a megírásra rendelkezésre álló időt, hanem te. -Bevághatott volna egy kampót is a naplóba, - te zártad ki magad abból, hogy teljes időtartamot használhass fel!
2024. jan. 3. 19:58
 17/18 anonim ***** válasza:
85%

Sohasem mentem be az utolsó 10 percre, ha késett a vonatom. Soha.

Igazolatlant nem kaptam, mert nem saját hibám hogy a 6:50-es vonat még 8:40-re sincs benn, de minek menjek be akkor már?

2024. jan. 4. 17:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

10 percre amúgy tényleg kár volt bemenni...

Buszállomásnál lehet igazolást kérni a hiányzásról.

A helyedben megkérném szépen a tanárt, hogy a buszkésés miatt adjon másik lehetőséget dolgozatírásra.

Talán ő csak annyit látott az egészből, hogy óra végén beestél.

2024. jan. 4. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!