Az évek múlásával minden kapcsolat lapossá válik?
3 éve vagyok együtt a barátommal, úgy hogy nem is élünk együtt, huszonévesek vagyunk, még nem volt lehetőségünk összeköltözni. De mégis csak a 3 év ellenére azt érzem, hogy minden olyan unalmas a barátommal. Beszéltem vele erről, de azt mondta, hogy egy kapcsolatban csak az számít, hogy szeressük egymást, és ennyi.
Már nem olyan izgalmas semmi sem, mint az elején, igazából a szexen kívül nem is nagyon csinálunk közösen semmit. Csak fekszünk egymás mellett, és nyomja a telefont, így unalmamban én is ezt csinálom. Megszokott ölelni, hozzám bújik, de én csak ezt kevésnek érzem. Nyaralni még sosem voltunk együtt, sokszor csak a hobbiján jár az esze.
Már nem is hív fel annyiszor, nem ír annyiszor, meg se kérdezi sose mi történt velem egy nap. Nem érdekli, hogy valamit közösen csináljunk, vagy valahova közösen menjünk el. Nem mondom, hogy mindig mennünk kellene valahova, de mikor megyünk is, akkor sem élvezi. Még egy éttermi vacsorára is megyünk, ott sem szól hozzám sokat, és akkor is az jár a fejében, hogy otthonra milyen kajákat vásároljon be a szüleinek.
A szilveszterünk is azzal telt, hogy mellettem nyomta a telefont.
Vagy lehet csak én érzem rosszul és több év után ez a normális? Még sosem volt hosszú távú kapcsolatom, és nem tudom milyennek kellene lennie.
Ezt muszáj szétválasztani kicsit. Az a része szerintem teljesen normális, hogy egy hároméves kapcsolat már nem olyan izgalmas, mint amikor randizni kezdtetek, hiszen az elején még minden új, persze, hogy izgalmas.
Viszont nálatok szerintem inkább az történt, hogy három év után, amikor már nem a rózsaszín köd van, látszani kezd, hogy ti nem illetek egymáshoz, mások az igényeinek. Ez megint normális, csak fájdalmas tud lenni.
Mi 16 éve élünk együtt. Sokszor esténként mi is netezünk vagy együtt filmezünk. Viszont hétvégéken szeretünk elmenni együtt kicsit csavarogni, vagy akár bringázni. Idővel laposodik a kapcsolat. Van ahol ennél sokkal rosszabb, pl már sokan a velem egyidősek elválnak úgy, hogy már gyerek is van. Vagy ha együtt is vannak, akkor pl már annyira utálják egymást, hogy külön szobában alszanak.
Ha te ennél többre vágysz, próbálj beszélni vele erről. Ha egyáltalán nem próbál ezen változtatni, akkor bármikor elmehetsz. Azzal viszont számolj, hogy más pasival is uncsi lenne pár év múlva.
"Vagy lehet csak én érzem rosszul és több év után ez a normális?"
Normális kapcsolat nem válik unalmassá, főként mert működik a kommunikáció és ki tudják nyitni a szájukat, ha valami nem tetszik nekik, tudják formálni egymást és a kapcsolatukat is. Nálatok ennek az ellentéte van, ő nem veled foglalkozik, te nem szólsz érte. Ebből így ne várj javulást. Nem az évek száma teszi szarrá a kapcsolatot.
Azért, mert ti nem tudjátok működtetni a kapcsolatotokat, még ne hidd, hogy a másoké rossz.
5 éve vagyunk együtt a párommal. A mai napig tudunk jól szórakozni. Működik a szex és vannak romantikus, humoros és mély pillanataink. Igaz, mi együtt is élünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!