Milyen érzés szokott titeket januárban elfogni, mennyire szeretitek vagy nem szeretitek ezt a hónapot?
Most felszabadultabban érzem magamat, nekem kissé nyűg volt az utolsó 2 hét az ünnepekkel, és új terveim vannak. Illetve anyagilag kicsit jobb lehetne, bár lesz egy új kiadásom is.
35/F
Én nem szeretem a januárt.
Imádom a karácsonyt, így ahogy elmúlik, olyan üresség van bennem.
Még a tavasz is messze.
A munka is nehezebben megy 2 hét kihagyás után.
Tudom új év, új kezdet, de ez most nem nagyon motivál sajnos.
29N
Olyan szempontból szeretem, hogy végre elmehetek egy boltba anélkül, hogy tömeget kellene kerülgetni és sokáig sorban állni. Nem játszanak karácsonyi zenét (van, amit szeretek, de a tipikus karácsonyi számokat már unásig hallgattam és megundorodtam tőle), vége az őrületnek, és az emberek lenyugodnak végre. Emberekkel dolgozom, szóval ez a része számomra nagy könnyebbség. Mindenki visszahúz szépen a munkahelyére, így el lehet menni korcsolyázni, vagy uszodába, gyógyfürdőbe sportolni és kikapcsolódni anélkül, hogy tömeg lenne. Még örülök a karácsonyi ajándékaimnak. Még jó érzés megölelni elalvás előtt az új plüssállatot, felvenni az új puha zoknit, meg kimenni éjjel futni a fűthető mellényben, még nem szoktam meg, hogy ezekkel élek. És már csak két hónap van márciusig, a nappalok mostantól hosszabbodni fognak.
Ami nem tetszik, hogy még mindig hideg és sötét van. Bár most napközben kifejezetten tavaszias az időjárás, mikor megyek és jövök, akkor elég hideg van, meg a szabadnapomon se fér bele egy nagyobb túra, max., ha a végét fejlámpával teszem meg, de így is elgondolkozom azon, hogy érdemes volt-e, mert általában szebb minden, mikor zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!