És akkor mivan ha fogy a magyar?
13. Külföldön lesznek. Ott jobban keresnek, 2-3x ennyit.
De egészségükre, kívánom éljenek jól!
Nem tudom, miért baj ez!
Inkább legyünk kevesen, de emberhez méltóan éljünk, mint teljesen feleslegese legyártott szerencsétlenek kitartásán görcsöljünk!
Sehol nincs kőbe vésve, hogy a magyarságnak el kell érnie az 50 milliós lélekszámot, - pláne akkor nem, ha ebből csak 200 ezer részesülhet abban a kegyben, hogy emberhez méltóan éljen.
"Kevés gyerek született az elmúlt 20-30-40 évben, akik most hiányoznak a piacról"
Nem hiszem, hogy rosszból írtad, máshol is hallottam ezt, de maga ez a megfogalmazás, hogy "hiányoznak". Ez olyan, mint mikor a lángosos mondja nyáron, hogy nincs meg az a bevétel amit ő előre megálmodott magának.
Maga az, hogy egy olyan dologgal spekulálunk, ami egy életreszóló, személyes döntés, engem megijeszt.
Akik megalkották ezt az adórendszert, vajon úgy voltak vele, hogy majd a jövő emberei aggódjanak amiatt, hogy nem fenntartható a növekedés? Teljesen mindegy, milyen nemzetiségű emberekről beszélünk, és nem tudom, mi az a népesség, ami mellett már tényleg halott a bolygó, de hogy lehetnek ma olyan hülyék, hogy egy véges dolgot végtelenségig akarnak pakolni emberekkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!