Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » És akkor mivan ha fogy a magyar?

És akkor mivan ha fogy a magyar?

Figyelt kérdés
Sokan sírnak amiatt, hogy a magyarság létszáma évről-évre csökken és ha ez így folytatódik akkor előbb-utóbb eltűnik a magyarság és hogy ez mekkora baj (legalábbis számukra). De miért baj ha fogy a magyar? Amióta világ a világ különböző népek bukkantak fel és tűntek el a történelemben. És ez így lesz a magyarral is mint az összes többivel. Miért baj ez?

2024. jan. 1. 06:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
50%
Mi a kérdés?
2024. jan. 1. 06:56
 2/25 anonim ***** válasza:
66%

Egyáltalán hova fogy a magyar?

Akárhova megyek, szinte minden járókelőn ott csüng egy gyerek/tolja a babakocsit. Egy gyerektelen 25 èv felettit se ismerek..főleg mióta bejött a bavaváró, csok, azóta kb mindenkinèl 3 gyerek az èletcèl.

Szerintem nem fogy a magyar, csak nagy rèsze elvándorol külföldre dolgozni.

2024. jan. 1. 06:57
 3/25 Noren1989 ***** válasza:
93%
Fogy az adófizető, legyünk konkrétak.
2024. jan. 1. 07:07
 4/25 anonim ***** válasza:
45%
Majd megérted amikor a településeden a lakosság 10%-a afgán, 10%-a marokkói, 10%-a szír, 10%-a vietnámi, 20%-a meg ukrán lesz.
2024. jan. 1. 07:52
 5/25 anonim ***** válasza:
79%
Budapesten a belvarosban ,a 4/6 villsmos vonala korul 80 % kulfoldi jarokelo. Egyik se kotekedett ,se nem keselt meg,nem rabolt ki. Ukranok,arabok,lengyelek,indiaiak,vietnamiak bekesen eleldegelunk egymas mellett. A tarsashazban pedig 95% kulfoldi,senki nem zavar,nem kopogtat,nem hangoskodik,nem szol semmiert. Itt is minden nemzet megfordul. Airbnb van foleg a hazban meg kulfoldi diakok. Beke van.
2024. jan. 1. 08:17
 6/25 Barnabas333 ***** válasza:
88%
Nem csak a magyar fogy, majdnem minden európai országban ez van. Igazából minket annyira nem érint. A gyerekeket fogja. Fent vagyok facen társkeresőn 46 évesen. Ledöbbentem mennyi 39-50 éves nőnek nincs gyereke.
2024. jan. 1. 08:37
 7/25 anonim ***** válasza:
70%
Én sem értem a problémát. Ugyanazt tapasztalom, amit a #2-es. Mindenhol fiatal nők 2 vagy több gyerekkel, babakocsit toló terhes nők. A CSOK, a babaváró, az adókedvezmények, a gyed, mind megnövelték a gyerekvállalási kedvet. Az ismeretségi körömben nincs olyan ember, akinek ne lenne gyereke, unokája.
2024. jan. 1. 09:08
 8/25 anonim ***** válasza:
67%
10 millió magyarból 5 millió a magyarul beszélő, Magyarországon élő roma.
2024. jan. 1. 09:55
 9/25 anonim ***** válasza:
43%

Nem szeretném a politikát belevinni,de a magyar emberek nagyrészének nincs jövőképe.A rendszerváltás óta 33-34 év alatt még mindig ott tartunk,hogy nem alakult ki egy becsületes politika,egy jó gazdaság,egy stabil ország.Minden egyre drágább,egyre nehezebb a megélhetés,rengeteg magyar nem akar gyereket vállalni e miatt,illetve nem akarja a gyerekét kitenni annak,hogy esetleg ő is 20 év múlva tovább kínlódjon.

Talán talán a MHM,ha 26 -ban nyer,esetleg rendet tud tenni,de az megint egy hosszú folyamat lenne.

2024. jan. 1. 10:00
 10/25 anonim ***** válasza:
10%
Van ami sosem változik. Amikor 10 éves voltam akkor pisilnem kellett és nem engedett ki a tanár wcre, de tesin voltunk és le kellett guggolnom és rugóznom, mert így könny3bb volt visszatartani. Amikor felnőtt voltam akkor is pisilnem kellett és nehezen lehetett levenni a nadrágot és le kellett guggolnom és rugóznom, mert így könny3bb volt visszatartani. Egyszer felnőttként bepisiotem és nagyon sokat pisiltem. A pisilés világrekordja 508 másodperc és ezt szerintem megdöntöttem.
2024. jan. 1. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!