Szilveszterkor sokan miért várják annyira az éjfélt meg az új évet, amikor ugyanaz megy tovább, ami addig volt? Attól még hogy új év lesz
Figyelt kérdés
2023. dec. 31. 17:03
1/12 anonim válasza:
Mert egy jó alkalom a részegedésre...
"the show must go on" - és a show a buli, s nincs buli pia nélkül, és ahol pia, ott minden 10-ből 3 részeg, 1 mattrészeg
2/12 anonim válasza:
Hát ez az. A ponty jön utolsó előttre,a reményhal meg utoljára.
3/12 anonim válasza:
Az új évet várják és nem a dolgok megváltozását. Aki változtatni akar rajta, az az év minden egyes napjában tesz érte.
4/12 anonim válasza:
Sokan szeretnének változást, de nem tesznek érte.
5/12 anonim válasza:
Én az éjféli tüzijátékozás miatt, amit nézek majd az ablakból. Fogok alatta énekelni egy szép dalt. <3
6/12 anonim válasza:
Nem ugyanaz! Meg tudom élesen különböztetni mitől volt más ez az év, mint az előző, vagy az azelőtti! Volt hogy január 1-én köszöntött be a nagy változás! Onnantól az élet is fenekestül felfordul, jó vagy rossz értelemben!
7/12 anonim válasza:
Gondoljunk Zámbó Jimmyre! 2001-ben egész másképpen kezdte az újévet a Zámbó család!
8/12 anonim válasza:
Most is lesz olyan akinek elütik a kutyáját, vagy agyonverik hazafelé, vagy lerobban a keze a petárdától, nekik teljesen másképp indul az újév!
9/12 anonim válasza:
Éjfélkor lesz tetőponton a tűzijátékozás a lakótelepen. Utána már nyugodtan alhatok, de azt kivárom. Egyszer még gyerekkoromban a szüleimmel és a tesómmal karácsonyfatűz miatt kellett elhagynunk az otthonunkat, több emelettel alattunk gyulladt ki a fa. Tűzijáték miatt is szokott lenni tűz sajnos. Inkább ébren kivárom, hogy megússzuk-e károk nélkül.
10/12 anonim válasza:
Lényegében ők sem tudnak ép, értelmes magyarázatot erre: csak követik a konvenciókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!