Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok embernek hogyan lehet...

Sok embernek hogyan lehet annyira üres élete, hogy az új év számára közömbös, amikor az új év újabb fejezetet jelenthet az ember életében a megfelelő hozzáállással?

Figyelt kérdés
2023. dec. 31. 06:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Sokan rendkívül nagy jelentőséget tulajdonítanak a dátumváltásnak, pedig a változásokat, rossz szokások leépítését nem ehhez kell kötni és akár lassan is be lehet vezetni.
2023. dec. 31. 09:06
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Édes istenem, mondd, eljutunk valahova oda, hogy az emberek képesek lesznek felfogni azt a baromi egyszerű tényt, hogy ami őlet boldoggá teszi és fontos nekik, az másoknak lehet teljesen közömbös, és fordítva? Komolyan mondom, már szinte fizikai fájdalmat okoz az ilyen kérdések olvasása, mert mindig elgondolkodok, hogy átlag ennyi empátiával és érzelmi intelligenciával sose lesz béke, mert nem fogják tudni felfogni az emberek, hogy fogadják el egymás vallását, szokásait, kinézetét, stb. Még mindig ott tartunk, hogy "ÉN szeretem x-et, te meg nem,ezért te biztos beteg vagy, vagy üres életed van, de valami bajod BIZTOS van". Hihetetlen.
2023. dec. 31. 09:17
 13/30 anonim ***** válasza:
15%
Lepontoztátok az #1-t, pedig igaza van. Én pl az a típus vagyok, akit a kérdező ír. Pont ez van, h üres szar életem van. Mondjuk annyi, h nem hibáztatok másokat, tudom, h én csesztem el és nekem kéne érte tenni, h jobb legyen. Az egyetlen, amit az #1 nem tud, h van az az állapot, amikor ez már nagyon nehéz.
2023. dec. 31. 09:26
 14/30 anonim ***** válasza:

Hát a dulik miatt nrkem szeptembertől juniusig tart egy év meg 1 fejezet.

Ilyenkor félévnél járunk.

2023. dec. 31. 09:29
 15/30 anonim ***** válasza:
*sulik miatt
2023. dec. 31. 09:29
 16/30 anonim ***** válasza:
0%
az is komikus kicsit hogy megy akérdező fikázása ezerrel. Egyik elkezdi a többi folytatja. Igen ,nálatok biztos minden rendben.
2023. dec. 31. 09:33
 17/30 anonim ***** válasza:
10%

13,miért szar az életed?

- nincs tető a fejed fölött?

- nem ehetsz minden nap?

- nincsenek meleg ruháid télen?

- látás/hallás/mozgássérült lettél?

- leamputálták az egyik végtagodat?

- rákos vagy?

- vernek a szüleid és épp a szekrénybe bújkálsz, mert félsz, hogy megint megvernek?

- a szüleid meghaltak a szemed láttára?

- meghalt az élettársad és egyedül maradtál egy vagy több gyerekkel?

vagy miért szar az életed?

2023. dec. 31. 09:36
 18/30 anonim ***** válasza:
76%

Miért lenne üres annak, aki teljesen másként készül fel a következő évre, mint a babonás emberek, akiknek a legnagyobb problémájuk, hogy szilveszterre találjanak maguknak egy házi jóst, és hogy lencsét egyenek,hogy "sok pénzük legyen" meg szamárra igyák magukat?:D

Van aki kimondottan pont kerüli a lencsét ez miatt, hogy még véletlenül se csússzon bele a babonás rituálék egyikébe sem.

2023. dec. 31. 10:27
 19/30 anonim ***** válasza:
80%

Én nem fikáztam a kérdezőt, én csak azt jeleztem, hogy egy dátumváltástól - véleményem szerint - önmagában nem kell csodát várni.

Mindenkinek egyéni, hogy mit miképpen, hogyan él meg és valóban, a kérdés azt sugallja, hogy Kérdező nem fogadja el, ha pl. valaki nem érez euforikus örömöt dec. 31. napján.

2023. dec. 31. 10:31
 20/30 anonim ***** válasza:
11%
a gyakoris külön állatfaj. igen már megszoktuk
2023. dec. 31. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!