Mit tennétek ha egy pláza WC-ben találjátok egy táskát ami tele van pénzel?
Cirka 30 kamera látta, - nem volt szükségem arra, hogy mások is lássák!
Adtam le aranyból készült bokaláncot is! Ez csakolyan embereknek "mutatvány" kategória, akik még saját magukban sem bíznak!
Vinném magammal.
Kizárt, hogy legális dolog miatt van ott, szóval nem kár érte.
Ha meg 20ezer van ott, akkor meg így járt. Az ember vigyázzon a pénzére.
Én még nem hagytam el pénzt.
Én találtam már pénztárcát sok pénzzel, iratokkal, bankkártyával, ráadásul külföldön. Elvittem az iratokon lévő címre, becsengettem, a ház a kaputól kb. 20 méterre volt, és csak azt látta a fickó, hogy valami idióta tart valamit a kezében, és ismeretlen nyelven beszél, aztán pár perc után nagynehezen odajött. Akkor esett le neki, hogy az ő tárcája van nálam. Még nem is tudta, hogy elhagyta. Az autója ajtajából esett ki. Utána meghívott sörözni és vett egy szatyor édességet.
Akkor rossz anyagi helyzetben voltam a megduplázódott devizahitel-törlesztőm miatt, mégsem jutott eszembe elvenni másét. Ma már jónak mondható az anyagi helyzetem, úgyhogy még úgy se jutna eszembe.
Tudom, hogy 10-ből 9 ember nem ilyen, de nem én egyedül tenném ezt.
Nem biztos, hogy illegális, ha egy táskában sok pénz van. Volt olyan hír, hogy ingatlan eladásnál készpénzben kérte az eladó a pénzt, néhány millió forint volt, és hazafelé sikerült elhagynia a buszon táskával együtt. A tisztességes megtaláló leadta a rendőrségen a táskáját, így visszakerült hozzá.
Amúgy egy elhagyott táskát én nem piszkálnék, franc se tudja, mi van benne. De ha látszik hogy így csorog ki belőle a pénz, akkor szólnék a biztonságiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!