Ha teljesen impotens lennél, nemi vágyat se éreznél,
akkor lenne motivációd?
Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok, sosem éreztem nemi vágyat, impotens vagyok, ennélfogva barátnőm sem volt, gyerekem se lehet stb. Külső szemlélőnek nagyon fura ahogy élek, de nem kürtölöm világgá hogy mi a bajom. Nem töröm magam semmiért, nem nagyon érdekel semmi, nincs szakmám, alacsony fizetésért dolgozok, nincs kocsim, nem járok el sehova, egész nap netezek, játszok, tv-t nézek stb. Arra lennék kíváncsi hogy mások a helyemben mennyire törnék magukat?
Impotens vagy vagy steril? Mesterségesen lehet gyereked és bnod is lehet. Akkor is ha nem áll fel a cerka.
2023. dec. 27. 07:18
2/11 anonim válasza:
Én érzek nemi vágyat, még-sincs ilyesmi motivációm. Volt régen egy rövid párkapcsolatom és rájöttem hogy nem nekem való ez (nem állok rá készen).
2023. dec. 27. 07:33
3/11 anonim válasza:
Aki impotens, annak lehetnek nemi vágyai és természetesen gyereke is lehet, annyi hogy a megfelelő merevedést nem tudja elérni.
Ha ezen az állapoton szeretnél segíteni, én magán andrológust javasolnék, nagyon-nagyon gyorsan ki tudnak vizsgálni.
Van olyan magán andrológus aki rögtön leírja, hogy milyen vérvizsgálati eredményt vigyél -> ebből már sokminden kiderülhet számára.
Egyébként miből és honnan gondolod hogy "gyereked se lehet", kivizsgáltattad magadat?
2023. dec. 27. 07:34
4/11 anonim válasza:
engem sem az hajt, hogy legyen párom, gyerekem, aztán unokáim és beálljak a sorba. párkapcsolatom sem volt még, de céljaim bőven vannak, pl képezgetem a kutyáimat, versenyzünk, sokáig önkénteskedtem, azt újra szeretném folytatni, kocsi van, de szeretnék házat is és mindig hajtott, hogy mások elismerjenek, néhány dologban jobb legyek náluk. utóbbi két dolgot amúgy le szeretném építeni, mert túl sok energiabefektetés az elért katarzishoz képest és egészségesebb, elérhetőbb, ha az ember a jelenlegi helyzetében is megtalálja a boldogságot.
2023. dec. 27. 07:48
5/11 anonim válasza:
Én úgy érzem ha nem foglalkoznék a szexualitással már rég milliomos lennék. Ha kiverem fárasztja a szervezetet álmosít. Na most napi kétszer kiverem csomó idő meg energia veszteség. Barátnőm van ami több pénz és energia meg minden. Minden ember fejében ott van a párosodás meg ezek az ösztönök, ami nélkül sokkal több mindenre lehetne koncentrálni. Szóval én a helyedben valami okos dologra koncentrálnék. Aztán ha gazdag leszel és úgy gondolod kell melléd egy nő akár dísznek, már simán találsz. Ha nem tudsz vagy akarsz vele szexelni lehet még örülni is fog. Vagy mos rád meg ilyenek, de kefélni elmegy máshová.
2023. dec. 27. 07:50
6/11 anonim válasza:
Attól még, hogy impotens vagy, érdekelhetnének dolgok az életben, ennek nem kéne így összefüggnie. Sokan ilyenkor pont hogy kompenzálni kezdenek amúgy: oké, a brém nem működik, viszont rohadt nagy kocsit veszek, elvégzek egy menő egyetemet, alapítok egy vállalkozást amiben parancsolgathatok másoknak stb.
2023. dec. 27. 08:02
7/11 anonim válasza:
A szex az életnek csak egy része. Ha valaki aszexuális azaz nem érez romantikus és/vagy fizikai vonzalmat más iránt az nem jelenti azt hogy akkor nem lehet életed.
Ugyan úgy lehetnek céljaid, és egyéb vágyaid amiket meg szeretnél valósítani.
2023. dec. 27. 09:19
8/11 anonim válasza:
Én már évek óta azon fáradozom, hogy teljesen kiöljem magamból a nemi vágyat... MILLIÓSZOR jobb lett az életem nélküle. Egész gyerekkorom alatt halmoztam a szexuális traumákat, undorodom a testiségtől, mocskos, állatias dolognak tartom, és teljes szívemből utálom hogy ezt az ösztönös késztetést nem tudom magamból kiírtani. Kérdező, szerintem te depressziós vagy. Attól, hogy aszexuális vagy, még nem kellene így érezned. Az életben végtelen számú jó dolog van a szexen kívül, a hobbiktól az utazáson át a barátokig. Egyébként lehet kapcsolatod, csak olyan párt kell találnod, aki szintén aszexuális. Rengeteg aszex ember él így kapcsolatban. Gyereket pedig örökbe is lehet fogadni. Gyakorlatilag semmit nem vesztettél (mert akinek nincs nemi vágya, annak nem is hiányzik a testiség), egyáltalán nem normális, hogy ezt úgy fogod fel, mintha vége lenne a világnak. A teljes reménytelenség és kilátástalanság, és az ebből eredő motiválatlanság a depresszió egyik leggyakoribb tünete.
2023. dec. 27. 09:50
9/11 anonim válasza:
Elég gagyi kifogás az impotenciára fogni, hogy egy lumper vagy.
Ezer más dolog motiválhatna
2023. dec. 27. 19:17
10/11 anonim válasza:
Én is pont ilyen vagyok. Annyi különbséggel hogy nekem mikropeniszem van 0.5 cm erektaltan. Gyakorlatilag nincs is. Befelé van egy lyukam, de férfi vagyok. Régen normális volt, de valamiért elszáradt. Soha nem volt barátnőm. Úgy néz ki hajléktalan leszek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!