Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy technikumba járok. 4 évet voltam, sikeresen leérettségiztem, nagy teher esett le a vállamról mert végig azt hallottam a tanároktól hogy nem fog sikerülni stb stb. De volt még lehetőség 1 évet maradna és tanulni a szakmát tovább. Na már most ez nagyon nem olyan aminek elképzeltem. Rengeteg tanár nincs, és amelyik van az meg csak gec*zik mindenkivel. pl. van olyan tantárgy amiből az osztályból 1 gyerek áll kettes-hármasra a többi 1-esre. Meg a legtöbb óra minősíthetetlen. Az első hónapokban nem csináltunk semmit konkrétan, most kezdtük el szünet előtt és egyből jöttek az elvárások és nyilván senki nem tudta.

Most én azon gondolkodom hogy várjak még hogy mi lesz és talán sikerül a vizsga vagy akármi, vagy mit tegyek? szarjam le teljesen?

Nagyon nem látom az értelmét ennek, se a végkimenetelét.

2023. dec. 27. 01:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt az egy évet kibírod így is, úgy is, várd meg.
2023. dec. 27. 05:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Én abba az irányba indulnék el, hogy megpróbálnám megteremteni annak a lehetőségét, találkozhassak a "problémás" tanárral a gondviselőm (szülőm, akárkim) jelenlétében és megpróbáljuk "lejátszani" - a kölcsönös tisztelet medrében - azt, hogy melyek azok az elvárások, amelyek teljesülése esetén lehetséges küldetéssé emelkedhetne a tanulmányok végkifejlete.

Magyarul: mondja meg a tanár, hogy melyek konkrétan az elvárásai és hogyan teljesíthetőek azok, mely források felhasználásával!

A "Mire gondolt a költő?" megközelítés csak néhány elborul elméjű magyar szakos tanár esetében "működik" (működött), egyébként pedig sehol!

2023. dec. 27. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!