Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnak is megnő a szorongása...

Másnak is megnő a szorongása ünnepek alatt?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromtóp kezdve így van, karácsony még szódával elmegy de a szilvesztert soha nem tudtam élvezni. Durrogtatás stb. Nem tudom élvezni az ivást stb. Másnak is megnő a szorongása? 23f
2023. dec. 26. 16:41
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
én egész évben szorongok
2023. dec. 26. 16:42
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
A Szilveszter rendkívül fokozottan felhívja a figyelmemet a magányra és a múló időre. Azt vártam volna hogy a karácsony lesz ilyen, de valójában a Szilveszter.
2023. dec. 26. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
En csak azt utálom hogy hó vége mindig nulla forinttal.
2023. dec. 26. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Igen, túl van tolva ez az egész év végi őrület. Szerencsére van már fiatalabb generáció a családban, így "elviszi a show-t", egy fokkal azért már kezelhetőbb
2023. dec. 26. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:
38%
Ja... Minél jobban közeleg az év vége, annál nagyobb bennem a para.Jönnek újta a hétköznapok. Munka, időhiány, átlagos fos 🤮
2023. dec. 26. 21:32
 6/6 anonim ***** válasza:
62%

A Szilvesztert, sőt, annak időszakát sem szerettem sosem, felnőttként meg mindig eszembe juttatja az elmúlást, hogy valaminek vége, hogy megint elrepült egy év.

És igazából tiniként is, illetve most, fiatal felnőttként is minden Szilvesztert itthon töltöttem, semmi programom nem volt, így nekem már ez is szorongást okozott. Láttam közösségi oldalakon, hogy kinek milyen jól telik ez az időszak, ezzel szemben meg ott voltam én.. Szóval még inkább szembesültem a magányommal, ami tovább rombolt a helyzeten, és nekem ez rontott a szorongáson.

2023. dec. 26. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!