Más is aludna nonstop?
Figyelt kérdés
Hétfő reggel hazaértem 24 órás műszakból ahol amúgy 6-7 órát aludtam kihagyásokkal mert senki nem volt a gyárban és csekkolások között aludtam. Lefeküdtem vagy 7 órakkor és ma 3:30 ig aludtam kisebb kihagyásokkal. Edzeni így nem tudtam elmenni de nagyon jó volt, olyan szép álmaim voltak. Ha tehetném fel sem kelnék soha az életben. Más is van így? 23f2023. dec. 26. 05:09
1/5 anonim válasza:
Depressziós vagy, azért érzed így. Néha én is ezt gondolom, mikor össze jönnek a dolgok, álmunkban a legjobb.
2/5 A kérdező kommentje:
Rádaásul mikor lenne egy kevés szabadidőm játszani ez a k'rva g'ci gép is lefagy folyton és játék helyett telepíthetem újra, olyan dühös voltam hogy az asztal sarkához b'sztam a fejhallgatót. Ha elég pénzem lenne itt helyben verném szét ezt a régi ócska sz'rt és vennék egy másikat.
2023. dec. 26. 06:39
3/5 A kérdező kommentje:
És most itt dühöngök mert mivel lefagy ez a fos nem tudok rendesen haladni, ennyit a szórakozásomróp. Holnap mehetek ismét 24 órázni.
2023. dec. 26. 07:03
4/5 anonim válasza:
Nekem ugyanez ijrszto.
Egyszer mrgkerdezték tolem mit csinálok a legszívesebben. Es akkor átgondoltam es azt mondtam legszivesebben én alszom.
Aztan ezen ugy elgondolkodtam hogy ez kb 1 lépés a haláltol csak. Azaz semmit az életben csak ha nem vagyok jelen.
5/5 anonim válasza:
Éjszakázás, hosszú műszak fárasztó. Akkoriban nálam is ez ment. Ne ez az életstílus legyen a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!