Szerdán repülök egyedül Houstonba. Vélemények?
Először is nagyon Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!! ✨🌲Nagyon izgulok.
Annyira szeretnék elrepülni. Találtam egy olcsó repjegyet és elmegyek egyedül.
27 éves nő vagyok.
Szerintetek mire érdemes figyelni?
Felelőtlenség egyedül menni?
Olvasok itt egy kérdést, kiírja valaki, hogy "Szerdán repül Houstonba, Vélemények?". Megtudom, mert írja magáról hogy 27 éves.
Most akkor erről mi legyen a véleményem, hogy - egy számomra ismeretlen - 27 éves nő szerdán Houstonba fog repülni?
Ha értetlenségemet fejezem ki hogy Kérdező mit szeretne e kérdéssel, akkor "irigykedem/féltékenykedem", vagy ez "valamilyen szepmontból fáj nekem és ilyen megoldást találtam"...
Úgy elképzelem, hogy odajön hozzám valahol valaki, aki bejelenti ezt nekem és kérdezi a véleményemet, ugyanúgy leakadnék és nem érteném.
Egyébként most ha a kérdezők többsége azt mondaná: "ejj-ejj felelőtlenség biza egyedül repülni" akkor nem vágsz bele?
Egyáltalán miért lenne felelőtlenség és miért fogalmazódik meg ilyen benned, nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!