Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt az a mondat amit...

Mi volt az a mondat amit nondtak neked és egy életre nyomott hagyott bennem?

Figyelt kérdés
2023. dec. 23. 19:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Magántanárom - nekem (is):

"Csak az követhet el hibákat, aki csinál is valamit!"

A másik, amely lényegében nem hordoz érdemi tartalmat, de mégis visszaemlékszem rá (főleg a hatásszünet és a hangsúlyozása miatt), amit a saját anyám mondott nekem valaha:

"Zoltán! Szemét vagy!"

Nagyjából 10 éves lehettem és azért kaptam ezt a kimagasló elismerést, mert amikor csempésztem be az alkoholista anyámnak a lakásba a sört, megbuktam apám előtt.

-Vannak kifejezetten érdekes módon viselkedő szülők!

2023. dec. 25. 11:43
 22/26 anonim ***** válasza:
77%
Exem, miután megerőszakolt: Magadnak köszönd.
2023. dec. 25. 15:52
 23/26 anonim ***** válasza:
87%
#22 Feljelentetted? Mikor történt? Ha azonnal elmész nőgyógyászhoz és látleletet kérsz, lecsukathatod a picsába.
2023. dec. 25. 16:27
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

22-es!

Tipikus pszichopata agresszív, gyáva állat előremenekülése.

Mindennek te magad vagy az oka, amit ellened elkövet.

A másik reakciójuk: Beszéld meg magaddal.

2023. dec. 31. 10:32
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Egyik osztalytarsam mindig piszkált és egyszer azt mondta, hogy az emberiség szégyene vagyok.

Fizika tanár mikor nem tudtam a választ: te egy barom vagy és ezt 5-ször egymás után röhögve és hagyta hogy a tanulók is röhögjenek.

Egyik exem azt mondta: hogy jó csúnya vagy.

2023. dec. 31. 14:54
 26/26 anonim ***** válasza:
93%

"Maga semmire sem fogja vinni, nem való rendes emberek közé" - fizikatanárom, miután bevallottam, hogy másoltam a házi feladatot, de nem voltam hajlandó beköpni az osztálytársam, aki odaadta

"Még most adja le az órám, vagy inkább iratkozzon ki az egyetemről. Úgy tudom, első hét után még semmit nem kell visszafizetni. Ja, hogy állami támogatott? Hát már minden fogyatékost felvesznek ösztöndíjjal? Régen ennek az intézménynek volt neve" - egyetemi prof (aki ismeri, ismeri), miután nem tudtam lekopogni egy vers ritmusát az asztalon.

"Miért nem verted össze, vagy hívtad rá a rendőrséget? Ha belementél, és a végén pénzt tett a táskádba, akkor egy útszéli ku*va szintjére süllyedtél, szexeltél valakivel, aki kifizetett, ez nem erőszak" - apám, miután elmondtam neki, hogy az üzleti partnere 17 éves koromban kést szorított a torkomhoz, közösült velem, majd a kést még mindig fogva eltetetett velem 20 ezer forintot a "szolgálataimért".

"Remélem, egyszer képes leszel úgy látni magad, ahogy a többi ember lát téged" - egy nagyon kedves középiskolai tanárom, aki végignézte, ahogy a bankett után a buszmegállóban pezsgőt hányok, majd sírtam neki részegen egy sort, hogy értéktelen vagyok és semmire sem fogom vinni.

2023. dec. 31. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!