Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt az a mondat amit...

Mi volt az a mondat amit nondtak neked és egy életre nyomott hagyott bennem?

Figyelt kérdés
2023. dec. 23. 19:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%

"Megérdemeltem, hogy elhagyj"- exem

Sokáig volt bűntudatom a szakítás miatt, de nagyon nem működtünk jól együtt. A szakítást büntetésként kezelte, én önmagunk felszabadításának. Így évek távlatában szerintem nekem lett igazam, ő boldognak látszik én pedig biztosan az vagyok.

2023. dec. 23. 21:06
 12/26 anonim ***** válasza:
92%
Exem szakított velem, majd azt mondta, keressem meg, ha normális leszek. Nagyon sokáig gondolkodtam, mi a fene ami nem normális bennem, és hogy miért kellene nekem őt később keresni.
2023. dec. 23. 21:15
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
Apám: "Te csak egy utcasarokra való büdös k.rva vagy!"
2023. dec. 23. 21:20
 14/26 anonim ***** válasza:
92%
A nagyanyámnak a bátyám AZ unoka, első unoka, ráadásul fiú. Meg van veszve érte, a szemében ő a tökéletes, pedig nagyon lusta, meg nagyon sok fura dolga van, egy szakmát nem tudott szerezni 30 éves korára, most is betanított munkás, de nagyanyám imádja, pénzzel tömi, ha tehetné, magához költöztetné, hogy ő mosson/főzzön rá. Szóval egyszer azt mondta nagyanyám, hogy milyen kár hogy megszülettem, nem kellett volna még egy gyerek a szüleimnek, mert szegény bátyámnak miattam kevesebb szeretet jutott és nem érdemli meg a bátyám, hogy legyen testvére, mert neki a minden jár, nem a dolgok fele! Folyton azt a történetet hozza fel, hogy bátyámnak mennyi áldozatot kellett miattam hoznia, hogy amikor kicsik voltunk, ő áthozott egy db Mikuláscsomagot a bátyámnak és a szüleim azt mondták, el kell feleznie velem, mert olyan nincs, hogy én ne kapjak belőle...
2023. dec. 23. 21:22
 15/26 anonim ***** válasza:
66%

szerencsére egy olyat se kaptam, mint az előttem válaszolók írtak.

Viszont 2 idézetet olvastam még évekkel ezelőtt, ami kb beleégett az agyamba.

1,

"Aki nem akar felmászni a létrán, azt nem lehet feltolni." - sajnos nagyon igaz, a körülöttem lévő emberke többségére.

2,

"Az ember nem tesz erőfeszítést olyan cél elérésének az érdekében, amelyről nem hiszi el, hogy számára is lehetséges." - ezt is dettó ugyanaz mint az első.

2023. dec. 23. 21:24
 16/26 anonim ***** válasza:
42%
Igazából nem volt ilyen mondat, egyet sem tudok visszaidezni, ami nyomot hagyott volna bennem. Nyilván volt ami nem esett jól, de nem szoktam ilyeken fennakadni.
2023. dec. 23. 21:25
 17/26 anonim ***** válasza:
88%

#16 "Nyilván volt ami nem esett jól, de nem szoktam ilyeken fennakadni."

Te nyilván nem durván bantalmazó családból jössz.

2023. dec. 23. 21:28
 18/26 anonim ***** válasza:
86%

Alapból csámpásabban közlekedek, mert mozgássérült vagyok:

Egyszer mentem az utcán, elmentem 2 nő mellet, majd amikor az utca végén bekanyarodtam a másik utcára, utánam kiálltott az egyik, hogy:

"Ennek tolókocsi kellene".

Ha igaza is volt, nem így kellett volna közölnie.

2023. dec. 23. 23:16
 19/26 anonim ***** válasza:
23%
17 - es, nem volt feltétel, hogy a bántalmazo családok leszármazottjai irhatnak.
2023. dec. 24. 00:19
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Már csak az árulja el valaki, hogy a tényleg korrekt releváns jó válaszokon mi a francot lehet lepontozni? Mindegyik csak 70% körüli mert valakinek ez a fétise.
2023. dec. 24. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!