Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valaki elmagyarázná, hogy...

Valaki elmagyarázná, hogy miért "veszélyesek" a gyerekekre a meleg emberek?

Figyelt kérdés
Nem attól lesz meleg valaki, hogy lát az utcán két azonos neműt kézenfogva menni, csókolózni.
2023. dec. 20. 15:14
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
35%
0%
2023. dec. 20. 19:58
 32/35 anonim ***** válasza:
87%

"#17 az, hogy pont nem önismeret ennek a fázisnak a lényege, hanem valaminek lenni akarás. Pontosan úgy működik mint az emós, rocker, feketebárány, mert egy kamasz szeretné minél egyedibbnek érezni magát. Mégegyszer mondom, én abszolút nem gondoltam semmi rosszat, nem ültem fel a kormány hülyeségére, nem égetnék könyvet, abszolút szabad szellemben nevelem a gyerekem, de amikor meghallottam hogy a fél osztály leszbikus, akkor kicsit kiborultam. Rákérdeztem, hogy a fiúk között is sokan melegek? Nem, csak a lányok között... Azért a statisztika a barátom, ez nyilvánvalóan nincs így, és kamu, bohóckodás. Az EMO meg ezek a baromságok még annyira talán nem is, érzékeny lelkületűek biztosan tudtak azonosulni az önsajnival, de egyszerűen az hogy azért smárol a másik nemmel, mert menő, az már nálam is kiveri a biztosítékot.

Én megmondtam a gyerekemnek is, hogy felőlem lehet bármi, de ne csak azért, mert trendi meg divat."

15 évesen goth voltam, egyrészt mert az tetszett, másrészt igen, azért is, mert a barátaim is azok voltak. Most 33 éves vagyok, és teljesen normális felnőtt életet élek, tudom, ki és mi vagyok, tudom, milyen céljaim, vágyaim, képességeim és hibáim vannak. A valahová tartozni akarás is az identitáskeresés része, és teljesen egészséges dolog egy kamasz életében, és igenis segíti az önismeretet. Nem lesz semmi baja egy gyereknek attól, ha kipróbál dolgokat, aztán később kinövi vagy rájön, hogy nem erre van szüksége. Az viszont elég komoly lelki traumát tud okozni, ha tudja, mire lenne szüksége, de nem élheti meg.

A smároláshoz meg annyit, hogy a legtöbb kamasz heteró kapcsolatokba sem sem azért megy bele, mert annyira nagyon szerelmesek, hanem mert ebben a korban menő az, ha jársz valakivel. Ez már az én időmben is így volt, és biztos vagyok benne, hogy jóval előtte is. Az első párommal 14 éves koromban úgy nézett ki a kapcsolatunk, hogy ugyanúgy együtt lógtunk és hülyéskedtünk, mintha csak haverok lettünk volna, azzal a különbséggel, hogy smároltunk is, mert az idősebbektől láttuk, hogy a párok azt csinálják. Így visszagondolva abszolút nem voltunk szerelmesek, csak azért viselkedtünk úgy, mint egy pár, hogy felnőttesebbnek érezzük magunkat. Nem is voltunk együtt sokáig. Számomra nem logikus, hogy miért lenne rosszabb ezt egy azonos neművel megtenni, mint egy ellenkező neművel.

2023. dec. 20. 20:43
 33/35 anonim ***** válasza:
0%
Osszezavarodnak. Rossz peldat latnak, nemnormalis dolgot
2023. dec. 20. 21:30
 34/35 Szolovjov ***** válasza:
14%
Nem a buz*k eszélyesek, hanem a sátáni LMBTQPSTB propagandás agymosás. Az igazi buz*k nem provokálnak és nem nyomják az ember pofájába a magánügyüket.
2023. dec. 21. 13:37
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
#34 Kezdjük ott, hogy már eleve provokálsz a b#zi szó használatával, ami arra enged következtetni, hogy valamilyen oknál fogva utálod őket, mint a xart. Mindegy, most ettől tekintsünk el, tudod, hogy egyáltalán miért kell hangot adni az identitásuknak, illetve miért kell "tüncikézni?" Ahogy hívjátok? Ha nem, akkor jobb lenne ha nem nyilatkoznál oly témákban amelyben nem vagy kompetens. Majd ha körülbelül (sajnos 90 év) múlva ha egy meleg, vagy egy leszbikus pár együttlétének látványa nem okoz az átlag emberben olyan reakciókat ami által úgy néznek rájuk egy egyszerű bevásárlóközpontban, mint egy gyilkosra, akkor visszatérhetünk arra, hogy kell-e tüntetés, zászló, stb-stb.. Van leszbikus ismerősöm, jelenleg Magyarország nagyvárosaiban élve egy olyan meleg, vagy leszbikus ember aki hangot ad a véleményének, vagy a párjával van, folyamatos céltábla, akármikor beleköthetnek bevásárlóközpontban, utcán, metrón, bárhol. Ez egyrészt szoci múltunkra enged következtetni, másrészt pedig a most zajló erős propaganda hozadéka. Kérdezem én, ez a propaganda normális, tehát ezzel nincsen baj, csak az ellenoldallal?
2023. dec. 21. 15:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!