Valaki elmagyarázná, hogy miért "veszélyesek" a gyerekekre a meleg emberek?
De, meg lehet kerülni. A fogalom, amit keresel a gondolkodás és a józan paraszti ész.
Na ez nem sok embernek van.
#12 Ezt a "józan paraszti ész" dolgot szerintem el kéne engedni, ezt azok hangoztatják a legbőszebben, akik szerint a pálinka a gyógyír minden fertőzésre, a liberálisok hülyék (úgy, hogy nem is tudják mit jelent) továbbá veszélyesnek tartanak minden védoltást, mert ők "felvilágosultak", és tudják, hogy a "nép kiírtására vannak", illetve nem árt a verés a gyerekeknek.
Ezek egyszerre eszembe jutnak a "józan paraszti ész" kifejezésről, amikor pistabá' felhorkant a foteljében, hogy újabb migránsgettókat telepítenek.
"Én állatira liberális voltam egészen addig, amig a lányom el nem kezdte a gimit. Ahonnan úgy jött haza, hogy a lányok fele leszbikus, ami nyilvánvalóan nem igaz, hanem trendi. Trendi lett melegnek lenni a kölykök körében. Tök káros. Káros a tényleg meleg emberekre, káros a normális gyerekekre, káros."
De pontosan mi abban a káros, ha egy fiatal melegnek vallja magát? Az, hogy felfedezhetik a gyerekek a saját identitásukat és kitapasztalhatják, hogy kikhez vonzódnak, és hogy erről egymás között is nyíltan beszélgetnek, ezt én inkább hasznosnak érzem önismereti szempontból is, és a későbbi kapcsolataik szempontjából is. Oké, lehet, hogy aki tizenévesen leszbikusnak tartja magát, az esetleg majd később rájön, hogy más irányultságú. És akkor mi van? Elkezd másik címkét használni magára, ennyi. Nem dől össze tőle a világ. Az meg, hogy divatból csinálják, hülyeség. Ismerkednek a saját igényeikkel, a kamaszkornak pontosan erről kell szólnia. Az ember nem tudja sokáig divatból vagy erőltetéssel más irányultságúnak tettetni magát, mint amilyen valójában.
#17 az, hogy pont nem önismeret ennek a fázisnak a lényege, hanem valaminek lenni akarás. Pontosan úgy működik mint az emós, rocker, feketebárány, mert egy kamasz szeretné minél egyedibbnek érezni magát. Mégegyszer mondom, én abszolút nem gondoltam semmi rosszat, nem ültem fel a kormány hülyeségére, nem égetnék könyvet, abszolút szabad szellemben nevelem a gyerekem, de amikor meghallottam hogy a fél osztály leszbikus, akkor kicsit kiborultam. Rákérdeztem, hogy a fiúk között is sokan melegek? Nem, csak a lányok között... Azért a statisztika a barátom, ez nyilvánvalóan nincs így, és kamu, bohóckodás. Az EMO meg ezek a baromságok még annyira talán nem is, érzékeny lelkületűek biztosan tudtak azonosulni az önsajnival, de egyszerűen az hogy azért smárol a másik nemmel, mert menő, az már nálam is kiveri a biztosítékot.
Én megmondtam a gyerekemnek is, hogy felőlem lehet bármi, de ne csak azért, mert trendi meg divat.
"Szét fogják szívatni a gyereket a többiek a suliban, ha két apja van. Ezért veszélyesek."
Engem azért csúfoltak, mert anyukám tanítónő, meg mert szemüvegem lett, meg mert pattanásos voltam kamaszként, meg mert fogszabályzóm volt, soroljam még, mi mindenben képesek belekötni, amiben semmi fura nincs egyébként? A gyerekek kegyetlenek tudnak lenni egymással, mert nem érzik, hol a határ. Ezt a felnőtteknek kellene megtanítani nekik, hogy csúfolódni nem helyes, hogy kiközösíteni valakit valami felületes dolog miatt nem oké, hogy nem húzzuk meg a haját annak, aki tetszik, mert aki szeret, az nem bánt, de a felnőttek zöme is egybites ostoba.
#5 A gyerekek szét fogják szivatni, ha nincs márkás telefonja, márkás ruhája, nincs saját lakásuk, nincs autójuk...
Ezzel kellene inkább valamit kezdeni, nem a nem létező meleg propagandistákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!